Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju u Meljinama u pritvoru, u njegovom stanu...

Osumnjičeni za ubistvo u pokušaju u Meljinama u pritvoru, u njegovom stanu pronađena municija

6990
10
Podijeli

policijaIz Uprave policije potvrdili su informaciju koju je prije dva dana objavio Radio Jadran da su službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi  u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju, kada je S.B iz Hreceg Novog pucao i ranio mladog Novljanina L.L. (21).

Kod osumnjičenogsu na ulazu u Nikšić pronašli pet komada municije a kasnije pretresom njegovog stana u Herceg Novom i još 102 komada municije različitog kalibra u ilegalnom posjedu.

Picerija i restoran

–      Osumnjičeni S.B. je identifikovan i pronađen za manje od sat i od momentra prijave policiji krivičnog djela. On je priveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji mu je odredio zadržavanje u policijskim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istragu, zbog osnova sumnje da je počinio krivična djela ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Službenici CB Nikšić su S.B. koji je pobjegao nakon što je ranio L.L.  zaustavili u mjestu Vitala, dok je upravljao motociklom, a prilikom njegovog lišavanja slobode kod njega je u prtljažnom dijelu motocikla pronađeno pet komada pištoljske municije cal. 7,62 mm koja je oduzeta.

Sjutradan, 28. avgusta u jutarnjim časovima, nakon pribavljene naredbe nadležnog sudije za istragu, hercegnovska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija osumnjičenog S.B. u Herceg Novom. Pronađeno i oduzeto: 51 pištoljski metak cal 9 mm, 22 pištoljska metka 38 mm special,23 pištoljska metka cal 7.65 mm,  četiri pištoljska metka cal. 357 magnum i dva pištoljska metka cal. 7,62.

Oduzeta municija biće upućena Forenzičkom centru radi vještačenja – navodi se u saopštenju.

10 Komentari

  1. Šta reći…zao narod,zao grad…šatro miran,a svako malo neko mlad izgubi glavu u okršajima bez ikakvog smisla…sva ubista u herceg novom kad se skupe,djeliju kao odvratni podvih izfrustriranih ljudi koji ubijaju sugradjane bez ikakvog motiva…Užas!!!
    0    0
  2. NEKA S.B. OBJASNI ZBOG CEGA JE U POSJEDU IMAO NAVEDENU MUNICIJU, A DA SLUZBENICI POLICIJE NISU USPJELI DA PRONADJU ORUZJE ZA NAVEDENU MUNICIJU? VRLO JE LOGICNO DA ON POSJEDUJE I ORUZJE ZA NAVEDENU MUNICIJU U PROTIVNOM NEMA LOGIKE DA NEKO POSJEDUJE MUNICIJU BEZ ORUZJA ZA ISTU!!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code