OTEŽAN SAOBRAĆAJ KROZ IGALO ZBOG OBNOVE KANALIZACIONE MREŽE

OTEŽAN SAOBRAĆAJ KROZ IGALO ZBOG OBNOVE KANALIZACIONE MREŽE

215
0
Podijeli

radoviigalo2 2709Zbog rekonstrukcije kanalizacione infrastrukture u Igalu, kod marketa “Roda” i hotela “Light house” narednih desetak dana biće otežan saobraćaj. U trupu tog puta se nalazi pokriveni kanal površinskih voda-potok i postoji mogućnost da su cijevi i sam potok deformisani zato mora doći do rekonstrukcije postojeće kanalizacione mreže – kažu nam u Društvu sa ograničenom odgovornošću za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastructure.

Ta rekonstrukcija je u sklopu projekata izgradnje vodovodne i kanalizacione infrastructure u Herceg Novom, a ranijim snimanjem terena ustanovljeno je da treba obnoviti 812 metara kanalizacionih cijevi.
radoviigalo1-27-09Nastavak izgradnje kolektora počeo je s prvim danima septembra na većini gradilišta u Kumboru, Zelenici, Meljinama i Savini. U ovom periodu planirano je otvaranje 16 novih gradilišta – na Jadranskoj magistrali i to u Zelenici od starog tunela do skretanja za magistralu, zatim u Kumboru od kasarne ka zapadu, na dionici od vojnog otpada u Đenovićima ka istoku u dužini od 160 m.
Počeće i radovi na donjoj rivijeri od Jošice do Kumbora i dalje spajanje sa dionicama do budućeg postrojenja za preradu otpadnih voda u Meljinama. Od Njivica do Forte Mara biti rekonstruisana mreža.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code