Početna Oko nas Tivat Otkazani „Novembarski dani“ Tivta

Otkazani „Novembarski dani“ Tivta

0

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Tivtu, zaključkom opštinskog Tima za zaštitu i spašavanje, odlažu se sve aktivnosti planirane u sklopu programa „Novembarskih dana“, saopšteno je iz Opštine Tivat.

Odložene su sve sportske i kulturne manifestacije koje su organizovane u zatvorenom prostoru: izložbe, promocije, koncerti i pozorišne predstave.

Solistički koncert Antonije Vučinović planiran za subotu 14. novembar će biti prikazan uživo putem neke od on-line platformi, o čemu će javnost bii blagovremeno obaviještena.

Izložba Duška Miljanića „Lica mog vremena“ u JU „Muzej i galerija“ Tivat, biće otvorena za javnost do kraja ovog mjeseca. Ostali sadržaji planirani u ovoj ustanovi kulture, su otkazani dok se ne stvore uslovi za realizaciju.

Projekat izložba „TransformaTivat“ Turističke organizacije Tivat, biće održana u predviđenom terminu 17. novembra na Pinama od 11 časova, uz primjenu svih propisanih epidemioloških mjera. Takođe štandovi Opštine Tivat sa izloženim domaćim proizvodima radiće kako je predviđeno od 16. do 21. novembra, od 9 do 16 časova na već poznatim lokacijama (Trg od kulture i Trg magnolija).

Uprava Muzičke škole Tivat razmatra alternativni način obilježavanja tradicionalnog rođendanskog koncerta „Muzički pozdrav gradu“, o čemu će naknadno obavijestiti.

„Imali smo najbolju namjeru da i ove godine održimo određen broj manifestacija, u skladu sa svim propisanim mjerama i da tako novembar odiše svečarskim duhom koji Tivat zaslužuje. Međutim zdravlje građana je prioritet i ne želimo da rizikujemo“, naglasio je predsjednik opštine Željko Komnenović.

Proslava Dana opštine 21. novembra, za sada će se održati kako je planirano, budući da se gotovo sve aktivnosti dešavaju napolju. Svečana sjednica Opštine Tivat biće održana uz strogu primjenu svih pravila i uz minimalan broj prisutnih zvanica.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code