OTVARA SE JADRANSKI SAJAM

OTVARA SE JADRANSKI SAJAM

149
0
Podijeli

sajam namjestaja budvaJadranski sajam u Budvi biće otvoriće 37 Sajam namještaja, opreme za domaćinstva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju. Uporedo sa njim održaće se i 7. Sajam umjetnina ART EXPO, na kojem će posjetioci uživati u postavci umjetnina raznih galerija, antikvara, samostalnih umjetnika i izdavačkih kuća. Manifestacije počinju 27. a trajaće do 31. marta.
Organizatori ističu da je Jadranski sajam za skoro 4 decenije postojanja izrastao u najznačajniju manifestaciju ovog tipa u regionu, budući da će i ove godine na njemu izlagati preko 80 izlagača iz 11 zemalja – Crne Gore, ali i regiona. Rukovodilac marketing službe sajma, Aleksandar Radović naglašava za naš radio da je značajan segment ovogodišnjeg sajma činjenica da će se 40 % izlagača pojaviti prvi put na sajmu. “To svjedoči o mogućnostima koje nudimo u promociji i prodaji, a sa druge strane i kvalitetu i raznovrsnosti prodaje. Značajno je napomenuti da će ove godine oko 60% izlagača ponuditi sopstvene proizvodne programe. To je značajno sa stanovišta viših faza prerade i razvoja domaće industrije jer posredstvom sajamskih aktivnosti, oni ulaze u tržišnu utakmicu sa već renomiranim brendovima iz inostranstva”.
Izlagači će ponuditi kancelarijski i kućni namještaj.
“Biće izložene kuhinje, trpezarije, dnevni boravci, spavaće sobe, kupatila, opreme za domaćinstvo, poslovne prostore, ugostiteljske objekte i hotele. Osim toga, biće tu i baštenski program, širok izbor namještaja klasičnog i modernog dizajna raznovrsnih cjenovnih kategorija”.
Jadranski sajam biće domaćin i sedmom sajmu umjetnina ART EXPO na kojem će posjetioci moći da vide dosta slika, antikviteta kao i domaće radinosti koje na pravi način upotpunjuju sajam namještaja.
“To je prodajna izložba Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore, kojom će posjetioci moći da upotpune svoje kolekcije umjetničkih djela. Izlagači će koristeći sajamsku platformu tržišno valorizovati umjetnine, ali i poslovni uspjeh. Pored edukativne note koju ima Sajam umjetnina, tu je i upoznavanje sa različitim umjetničkim pravcima, sadržajima i formama”.
Za sajam vlada veliko interesovanje posjetilaca, jer su oni već tradicionalno naviknuti da će na jednom mjestu i uz pristupačne cijene naći sve što im je neophodno za domaćinstvo ili kancelariju, poručuju iz Jadranskog sajma.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code