Početna Izdvojeno Otvaraju se tri turistička informativna biroa

Otvaraju se tri turistička informativna biroa

9

Nakon skoro dvomjesečnog prekida, iduće sedmice počeće sa radom turističko informativni biroi Turističke organizacije Herceg Novi, uz strogo pridržavanje svih preventivnih i bezbjednosnih mjera za sprječavanje širenja epidemije corona virusa.

– Od ponedjeljka, 11. maja, na teritoriji opštine Herceg Novi sa radom počinju tri turističko informativna biroa; TD Igalo, Trg i Meljine. Radno vrijeme TIB-ova je od 9 do 15 časova, svakog dana osim nedjelje koja je neradna – saopštili su iz TO Herceg Novi.

Oni su još jednom pozvali predstavnike turističke privrede da se uključe u predstavljanje ljetnje ponude Herceg Novog.

– U okviru regionalne kamanje TOHN će u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom i Ministarstvom održivog razvoja i turizma promovisati predstojeću ljetnju sezonu u našem gradu. Pozivamo predstavnike hotela, privatnog smještaja, turističkih kampova i turističkih agencija da nam dostave cijene svoje ponude za predstojeću sezonu i to za period visoke sezone (jul i avgust), za period niže sezone (jun i septembar), kao i za period niske sezone (oktobar). Uz cijene, potrebno je dostaviti i fotografije ponude, u visokoj rezoluciji – poručuju iz TO Herceg Novi.

S obzirom da regionalna kampanja počinje 15. maja, mole sve predstavnike da svoju ponudu dostave u što kraćem roku na email info@hercegnovi.travel, ili fizički dostave u neki od tri TIB-a od ponedjeljka 11. maja (od 9 do 15 časova), ili u prostorije TOHN.

Zajedničkim djelovanjem TOHN i turističke privrede Herceg Novog nadaju se najboljim mogućim rezultatima u novonastalim okolnostima.

9 Komentari

 1. Novac za martovsku platu za zaposlene u TOHN-57 zaposlenih obezbjeđen je na jedvite jade kreditnom pozajmicom! Kasni se sa isplatom aprilske plate, a TOHN po raznim osnovama duguje trećim licima više od 5 miliona eura. Na Apel zaposlenih za smjenu direktora Pavla Obradovića i članova izvršnog obdora i saniranje situacije koji je upućen i svim članovima skuupštine TOHN a i predsedniku opštine Stevanu Katiću NIKO NIJE REAGOVAO. Na zaposlene se pak vršiu pritisak da otkriju ko je sastavljač tog saopštenja. Predlažem da na sledećem karnevalu mimoze ova vladajuća struktura spali toga sastavljača dopisa, a da zajedno sa Pajom Obradovićem na čelu uvedu Turističku organizaciju u STEČAJ i ostave grad bez iste, što nikome do sada nije pošlo za rukom, ali oni to mogu jer VOLE ovaj grad i nisu kriminalci…

  9
  2
 2. Nije mi jasno koji KUKUMAR je dizajnirao ove škatule od objekta. Zaposleni iznutra i ne vide šta se napolju zbiva, kao u zatvoru su. Samo me interesuje koliko novca je kasirano zbog nevjerovatno inspirativno, da ne kažem genijalno zbrčkane spirale i serpentina na zastakljenju…

  9
  3
 3. Boravisne takse nema ove godine. Dzaba ih otvarate. Nego pokosite onu travuljinu sto vam raste do vrata od zgrade..ima vas,mladi ste…ona vas najbolje predstavlja…

  26
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code