Početna Društvo OTVARANJE NJEGOŠEVE ULICE SJUTRA – A IZVINJENJE GRAĐANIMA ZA KAŠNJENJE REKONSTRUKCIJE?

OTVARANJE NJEGOŠEVE ULICE SJUTRA – A IZVINJENJE GRAĐANIMA ZA KAŠNJENJE REKONSTRUKCIJE?

0

Glavna Njegoševa ulica u Herceg Novom, čija rekonstrukcija traje od novembra prošle godine, sjutra ili preksjutra biće puštena u saobraćaj.

Danas će biti asfaltiran preostali dio ulice, kazao je našem radiju direktor Agencije za obnovu i izgradnju Herceg Novog, Slobodan Popović.
Kasnije će biti samo jedan dan ponovo zatvorena ulica zbog prekrivanja posljednjeg sloja asfalta za šta je zaista potrebno izuzetno suvo vrijeme, rekao je Popović.
Završetak radova kasni 65 dana i nakon konačnog finaliziranja posla biće napravljena analiza, u kojoj će biti jasno naznačeni realni razlozi za prolongiranje rekonstrukcije.
– Moralna odgovornost mora postojati za ovako nešto i zaista se građanima neko zbog svega mora i izviniti – kaže Popović.
Posljednja kašnjenja nastala su zbog sanacije cjevovoda i zamjene kućnih priključaka na dionici ulice od zgrade Biroa rada do kuće Iva Andrića.
– Posao Vodovoda je završen, tako da sada mi možemo nastaviti, pojasnio je Popović.
Rekonstrukcija Njegoševe ulice u dužini od 530 metara od zgrade Novljanke do opštine, počela je 19. novembra prošle godine i planirano je prvobitno da budu završena do 24. decembra. Projekat košta 360.000 eura, a sa postavljanjem javne rasvjete i preko 400.000 eura. Izvođač je preduzeće ”Crna Gora put”.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code