OTVARANJE PRVOG VJEŽBALIŠTA ZA GOLF SJUTRA U TIVTU

OTVARANJE PRVOG VJEŽBALIŠTA ZA GOLF SJUTRA U TIVTU

177
0
Podijeli

royal montenegro golf logoVježbalište za golf, u sklopu Rojal Montenegro “Golf&Country Club-a”, koje će u narednom periodu prerasti u prvi šampionski golf teren sa 18 rupa u Crnoj Gori, biće svečano otvoreno sjutra u 18 h.
Iz Boka grupe su saopštili da će na otvaranju u Mrčevcu, preko puta Aerodroma Tivat, govoriti izvršni direktor kompanije Boka grupe, Džon Kenedi i predsjednik opštine Tivat, Miodrag Kankaraš.
Takođe, čuće se, kako je najavljeno i riječ predsjednika Nacionalne golf asocijacije Crne Gore, Miloša Jeknića i našeg ambasadora golfa u školama i kod mladih i bivšeg međunarodnog fudbalera, Saše Ilića. Inače, Njegovo visočanstvo ruski princ Dimitrij Romanov, praunuk crnogorskog kralja Nikole I, prihvatio je, prije par dana, tokom posjete Crnoj Gori, položaj pokrovitelja prvog crnogorskog terena za golf, u Tivtu. Princ Dimitrij Romanov je obavjestio predsjednika Crne gore, Filipa Vujanovića o svojoj odluci da novi golf teren u Tivtu, kompanije Boka Group, nosi naziv „Royal Montenegro Golf & Country Club”. Najavio je i prvi trofej Kupa, koji će se, već od sljedeće godine, dodjeljivati igračima mlađim od 25 godina, a koji će nositi naziv “Kup Velike Knjeginje Milice”, u čast njegove bake, kćerke kralja Nikole I, koja je bila udata za velikog kneza Petra od Rusije.

royal montenegro golf 1

royal montenegro golf 2

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code