OTVOREN AZMONT KOMPJUTERSKI CENTAR NA TOPLOJ

OTVOREN AZMONT KOMPJUTERSKI CENTAR NA TOPLOJ

154
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Učionica za informatiku u Osnovnoj školi “Dašo Pavičić” na Toploj koja je opremljena i uređena prema najvišim standardima, sredstvima kompanije “Azmont investments” od sinoć je i zvanično u funkciji.

Računarski centar Azmont, kako je i zvanično ime kabineta, potpuno je obnovljen, uređen i zaštićen alramom, senzorima i video nadzorom, a sa obje strane su blindirana vrata. Nabavljena su 32 nova kompjutera, kao i projekciono platno – rekao nam je direktor Nikola Stojanović.
Od sinoć je tu organizovana i obuka za nastavnike, a danas se odvija i redovna nastava. Nakon što bude urađeno sve što su iz kompanije Azmont obećali i dogovorili sa predstavnicima škole, a tiče se obnavljanja mokrog čvora i sale za fiskulturu, biće upriličena i svečanost.
Iz kompanije Azmont investicije vrijedne po 100 hiljada eura za OŠ “Dašo Pavićić” i “Ilija Kišić”, bile su najavljene prije mjesec, i kako nam je rečeno i iz škole u Zelenici i tamo se opremanje učionice za informatiku privodi kraju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code