Početna Društvo Otvoren konkurs za stipendijski program Azmonta: Šansa za učenike iz Boke

Otvoren konkurs za stipendijski program Azmonta: Šansa za učenike iz Boke

5

Azmont Stipendijski programAzmont Investments je otvorio konkurs za Stipendijski program u namjeri da podrži učenike iz Boke Kotorske, sa fokusom na Herceg Novi  tokom osnovnih studija, u trajanju od 3 godine. Time će dobiti Bachelor diplomu, a na studijskom programu Međunarodno hotelijerstvo i menadžment koje se organizuju u okviru Fakulteta za kulturu i turizam Univerziteta Donja Gorica.

Program predstvalja pomoć u daljem obrazovanju i razvoju hotelijerstva u Crnoj Gori, istovremeno pripremajući generacije koje dolaze da izgrade svoje karijere u hotelijerstvu i turizmu, i to na međunarodnom nivou, istakla je menadžerka za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje, Adrijana Husić.

Uspostavljanje studijskog programa Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica će biti od značaja i koristi za cijelu industriju.

Zbog toga, Azmont Investments poziva i druge kompanije da se priključe dugoročnom investiranju u obrazovanje i podrže dalji razvoj ljudskih resursa.

“Želimo da pozovemo sve ostale kompanije koje se bave ugostiteljstvom da podrže UDG i Vatel, kao i uspostavljanje prve međunarodne škole za ugostiteljstvo u Crnoj Gori, a kroz kreiranje njihovih CSR i stipendijskih programa koji će omogućiti mladima da se pripreme za uspješne karijere u ovoj oblasti. Ova vrsta motivacije i podrške ključan je faktor za dalji razvoj visoko-luksuznog ugostiteljstva u Crnoj Gori, ali i same zemlje’’, dodala je Husić.

Ovim partnerstvom između kompanije Azmont Investments i UDG-ja i Vatel-a, Crnoj Gori donosimo međunarodne obuke VATEL-a koje se zasnivaju na pravoj mjeri i kombinaciji teorije i prakse. Ovaj program, koji studentima donosi dvije diplome, crnogorsku i EU diploma, namijenjen je studentima koji žele da se razvijaju u oblasti hotelijerstva. VATEL i UDG žele da obučavaju buduće menadžere i rukovodioce na akademskim studijama za međunarodno hotelijerstvo i menadžment, po međunarodnim standardima. Nakon završetka studija, Bachelor/ili Master program, student će dobiti EU priznatu diplomu međunarodnih studija, saopšteno je iz kompanie Azmont.

5 Komentari

  1. Džaba su i škola i stipendije ako se samo o partijama misli,tu je kraj,nema znanja.Azmont ima namjere da dugoročno investira u kvalitetno obrazovanje,ako neko uspije da shvati.Mnogima škola ne služi ni za što,jer nijesu shvatili suštinu učenja ili ih je društveni sistem potpuno blokirao,pa očaj poremetio.Novi sistem otvara vrata….

  2. da li su mogli manje para da utrose u tzv drustveno odgovorno poslovanje? mozda da stipendiraju neki tromjesecni kurs? a pogledajte, za poredjenje, koliko orascom i porto mne daju tivtu!
    isuse…

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code