Otvoren konkurs za stipendijski program Azmonta: Šansa za učenike iz Boke

Otvoren konkurs za stipendijski program Azmonta: Šansa za učenike iz Boke

2500
5
Podijeli

Azmont Stipendijski programAzmont Investments je otvorio konkurs za Stipendijski program u namjeri da podrži učenike iz Boke Kotorske, sa fokusom na Herceg Novi  tokom osnovnih studija, u trajanju od 3 godine. Time će dobiti Bachelor diplomu, a na studijskom programu Međunarodno hotelijerstvo i menadžment koje se organizuju u okviru Fakulteta za kulturu i turizam Univerziteta Donja Gorica.

Program predstvalja pomoć u daljem obrazovanju i razvoju hotelijerstva u Crnoj Gori, istovremeno pripremajući generacije koje dolaze da izgrade svoje karijere u hotelijerstvu i turizmu, i to na međunarodnom nivou, istakla je menadžerka za korporativne komunikacije i društveno odgovorno poslovanje, Adrijana Husić.

Picerija i restoran

Uspostavljanje studijskog programa Međunarodno hotelijerstvo i menadžment u okviru Fakulteta za kulturu u turizam Univerziteta Donja Gorica će biti od značaja i koristi za cijelu industriju.

Zbog toga, Azmont Investments poziva i druge kompanije da se priključe dugoročnom investiranju u obrazovanje i podrže dalji razvoj ljudskih resursa.

“Želimo da pozovemo sve ostale kompanije koje se bave ugostiteljstvom da podrže UDG i Vatel, kao i uspostavljanje prve međunarodne škole za ugostiteljstvo u Crnoj Gori, a kroz kreiranje njihovih CSR i stipendijskih programa koji će omogućiti mladima da se pripreme za uspješne karijere u ovoj oblasti. Ova vrsta motivacije i podrške ključan je faktor za dalji razvoj visoko-luksuznog ugostiteljstva u Crnoj Gori, ali i same zemlje’’, dodala je Husić.

Ovim partnerstvom između kompanije Azmont Investments i UDG-ja i Vatel-a, Crnoj Gori donosimo međunarodne obuke VATEL-a koje se zasnivaju na pravoj mjeri i kombinaciji teorije i prakse. Ovaj program, koji studentima donosi dvije diplome, crnogorsku i EU diploma, namijenjen je studentima koji žele da se razvijaju u oblasti hotelijerstva. VATEL i UDG žele da obučavaju buduće menadžere i rukovodioce na akademskim studijama za međunarodno hotelijerstvo i menadžment, po međunarodnim standardima. Nakon završetka studija, Bachelor/ili Master program, student će dobiti EU priznatu diplomu međunarodnih studija, saopšteno je iz kompanie Azmont.

5 Komentari

 1. Džaba su i škola i stipendije ako se samo o partijama misli,tu je kraj,nema znanja.Azmont ima namjere da dugoročno investira u kvalitetno obrazovanje,ako neko uspije da shvati.Mnogima škola ne služi ni za što,jer nijesu shvatili suštinu učenja ili ih je društveni sistem potpuno blokirao,pa očaj poremetio.Novi sistem otvara vrata….
  0  0
 2. da li su mogli manje para da utrose u tzv drustveno odgovorno poslovanje? mozda da stipendiraju neki tromjesecni kurs? a pogledajte, za poredjenje, koliko orascom i porto mne daju tivtu!
  isuse…
  0  0

Ostavite komentar

*

code