Početna Turizam Otvoren turistički info punkt na Aerodromu Tivat i uveden red ispred dolaznog...

Otvoren turistički info punkt na Aerodromu Tivat i uveden red ispred dolaznog terminala

1

Turistička organizacija Tivat u saradnji sa Opštinom Tivat, ove godine prvi put otvoren je turistički informativni punkt na Aerodromu Tivat. Punkt sa radom počeo danas i radiće šest dana u nedjelji.
Na info punktu, pored turističkih informacija o Tivtu i Crnoj Gori, gosti će biti u prilici da se upoznaju i sa aktuelnim epidemiološkim mjerama, informacijama o besplatnom PCR testiranju, sa vodičem kroz sigurnosno–zdravstvene protokole…
Na punktu će zainteresovani putnici i gosti dobijati i informacije o korišćenju usluga taksi prevoza. Zalaganjem opštinskog Sekretarijata za inspekcijske i komunalne poslove, Sekretarijata za privredu, Komunalnog preduzeća i preduzeća Parking servis, ove je godine uspostavljen red u pružanju ove usluge.
“Ružna slika stalne gužve ispred dolaznog terminala Aerodroma Tivat zamijenjena je urednim info punktom, na kojem gost može dobiti sve informacije, pa i one o uslugama taksi prevoza” – rekao je predsjednika opštine Tivat Željko Komnenović, naglašavajući važnost prvog utiska koji gost stiče po slijetanju u Tivat.
Posjetioci kojima je potrebna usluga taksi prevoza posebno trasiranom putanjom odlaze do dijela parkirališta na kojem su smještena taksi vozila. Na istom mjestu postavljena je info tabla sa jasno istaknutim cjenovnikom taksi usluga kako bi putnici imalu uvid u cijene i kako bi se izbjegle zloupotrebe ove vrste.
“U koordinaciji sa Policijom, Graničnom policijom i upravom Aerodroma Tivat, činimo sve da prostor ispred dolaznog terminala bude uređen. Goste ne sačekuju brojni pružaoci različitih usluga, već je za svaku djelatnost obezbjeđen poseban prostor. Tako je određeni dio parkirališta predviđen za autobuse i turističke agencije” – rekla je sekretarka za inspekcijski i komunalni nadzor u Opštini Tivat, Jelena Šćekić,

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code