Početna Promo Otvoren velelepni Tehnomax Centar – Herceg Novi

Otvoren velelepni Tehnomax Centar – Herceg Novi

0

Kompanija Tehnomax otvorila je u Igalu trinaesti, najveći i najsavremeniji, maloprodajni objekat – Tehnomax Centar Herceg Novi. U njegovu izgradnju i opremanje uloženo je 2,5 miliona eura. Zapošljava 25 radnika.

Na površini od 4000 kvadrata, u Tehnomax Home Centru Herceg Novi zastupljen je do sada najveći izbor audio-video, bijele tehnike, kao i IT opreme najpoznatijih brendova. U ponudi je preko 10 hiljada razlličitih proizvoda renomiranih proizvođača.

Kupcima će danas, sjutra 17. i u subotu 18. Maja biti omogućeno 15 odsto popusta na kompletan asortiman, kao i taks free za račune preko 100 eura.

– Tehnomax Home Centar je rezultat 15-ogodišnjeg posvećenog rada, stečenog iskustva i napora da našim kupcima obezbijedimo najbolji asortiman, najbolju stručnu i profesionalnu uslugu, najbolje uslove kupovine, isporuke i garancije – kazao je direktor kompanije Tehnomax, Vesko Petranović.

On je dodao da je objekat izgrađen i opremljen po najvišim standardima, uz podršku partnera, najvećih svjetskih brendova. Zahvalan je njima, nadležnim intitucijama na efikasnosti i Hipotekarnoj banci, s kojom su prije godinu i po pokrenuli zajednički projekat, kako bi obezbjedili najbolje uslove kupovine.

– Pored 25 novih radnih mjesta i budžetskih prihoda, ovaj objekat će imati pozitivan uticaj i na druge službe i sektore, imajući u vidu njegov regionalni značaj. U ime 210 zaposlenih u Tehnomaxu ističem da smo ponosni što smo zahvaljujući odgovornoj poslovnoj politici, posvećenom radu prepoznati kao pouzdan poslovni partner, što smo na bijeloj listi poreskih obveznika, što smo izgradili povjerenje kupaca i što vrijednim i posvećenim radom ostvarujemo sigurnu egzistenciju dopinoseći napretku kompanije, lokalne zajednice i ukupne ekonomije – poručio je Petranović.

Njegova kompanija, kako je dodao, i dalje će njegovati odgvornost prema kupcima, poslovnim partnerima, zaposlenim, zajednici i svim poslovnim obavezama.

Kompanija Tehnomax sarađuje sa preko 20 svjetskih lidera u oblasti bijele tehnike, malih kućnih aparata, Tv, audio, foto, video, računarske i telefonske opreme.

Brojnim zvanicama i kupcima na svečanom otvaranju obratili su se regionalni direktori kmpanije MIELE, Zoran Đurić i komapnije LG, Predrag Todorović.

– LG Electronics zahvaljuje Tehnomaxu na dugogodišnjoj uspješnoj saradnji i iskazuje želju da ćemo i u godinama koje slijede nastaviti sa više nego uspješnom praksom. Radujem se i što ćemo svim stanovnicima omogućiti da posredstvom LG proizvoda zakorače u svijet budućnosti – istakao je Todorović.

On je direktoru Tehnomaxa, Vesku Petranoviću, dodijelio priznanje  za Premium Pratnera, prvo te vrste u regionu.