Početna Ekonomija OTVORENA MEĐUNARODNA KANCELARIJA PORTO MONTENEGRA U MOSKVI

OTVORENA MEĐUNARODNA KANCELARIJA PORTO MONTENEGRA U MOSKVI

0

porto mne moskva1Porto Montenegro je otvorio prvu međunarodnu kancelariju van Crne Gore – u Moskvi. Ona treba da podstakne promociju naselja i marine, uspostavljanje međunarodne saradnje sa moskovskim privrednicima, kao i obezbjeđivanje usluga vlasnicima stanova sa sjedištem u Rusiji. Kancelarija će biti i svojevrsni press centar, u kome će mediji iz Moskve moći da dobiju najnovije informacije iz Porto Montenegra i Crne Gore,saopšteno je iz kompaniej Adriatic marinas. portomne moskva2Press konferenciji, koja je povodom otvaranja kancelarije organizovana krajem prošle sedmice u Moskvi, prisustvovali su predstavnici najprestižnijih ruskih medija kao što su Robb Report, Yachting, Motorboat, PORT magazine, Object, Departure…
Izbor Moskve za otvaranje prve međunarodne kancelarije je bio logičan slijed poslovnih koraka, s obzirom na jasan odraz posvećenosti ruskom tržištu, u trenutku kada cijeli projekat ulazi u fazu brzog rasta, sa novim Regent hotelom, rezidencijalnim kompleksom Ksenija, preko 250 postojećih vezova, kao i više od 170 novih koji će biti izgrađeni u 2014.-oj godini.
Iz Porto Montenegra namjeravaju da kancelariju u Moskvi naprave mjestom za susrete sa novim klijentima, kako bi na najefikasniji način predstavili pounudu marine i naselja, ali i Tivat i čitavu Crnu Goru kao novu luksuznu destinacije na Mediteranu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code