Početna Sport Otvorena Polino sport arena u Sutorini

Otvorena Polino sport arena u Sutorini

14

Herceg Novi je bogatiji za još jednu sportsku halu otvorenu sinoć u Sutorini, koja nosi naziv Polino sport arena. Ime je dobila po sportskom objektu kojeg je nevrijeme prošle zime devastiralo u Meljinama.

Foto: Duško Rašović

Inicijatori izgradnje bili su Nedžad Sukurica i Igor Božović. Salu je otvorio predsjednik Opštine Stevan Katić, istakavši da je Opština podržala izgradnju ovog objekta, koji će služiti na čast Polino sportu, opštini i svim korisnicima.

Djeca i odrasli dobili su novi obejkat u kojem će tokom zime imati priliku da razvijaju sposobnosti koje će dugoročno uticati na društvenu zajednicu:

Foto: Duško Rašović

“Uvjeren sam da svi znate da ulažemo napore kako bi se u našem gradu izgradio što veći broj sportskih terena, a najbolji primjer za to je izgradnja sportskog i dječijeg igrališta na Topoj i Gomili koji su nedavno završeni. Usvojili smo i Strategiju razvoja sporta do 2021. godine uvažavajući potrebe omladine Herceg Novog, radi poboljšanja uslova života i bavljenja sportom u našem gradu. Jedan dodatni stepenik predstavlja i poduhvat sportkih entiteta kakav je Polino sport”, poručio je Katić.

Foto: Duško Rašović

Donatorima koji su pomogli izgradnju objekta uručene su zahvalnice.

14 Komentari

 1. Nije sam došo vjerovatno ga je neko pozvao, e sad kad bi se kako moglo doznat zašo to je muka kurioština. Dabogda otvorio on još deset ovakvih obijekata.

 2. Bez obzira sto je privatni objekat u pitanju, siguran sam da ce doprinijeti razvoju fudbala i sporta uopste u nasoj opstini, pa u interesu istog i treba da se pojavi predsjednik opstine i neko iz sekretarijata za sport. Mi Novljani smo poznati po tome sto sve sagledavamo iz nekog negativnog ugla i baš nam je tesko ugoditi,pa cak i kad su u pitanju ovakva lijepa desavanja. Momci koji su otvorili “Polino Sport Arenu”,to rade veoma dobro,a otkad su oni poceli sa radom u Meljinama,u balonu(koji je nazalost unisten),fudbal je dobio mnogo na znacaju u HN.

  18
  2
 3. Jel moguce da presednok opštine otvara ovakav privatni objekat, evo i ja planiram otvorit kiosk u kumboru pa molim gospodina katica da dodje na otvaranje da presjece vrpcu, makar da pošalje zamjenika nekog

  72
  33

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code