Početna Naslovna Otvoreno moderno kupalište Hotela Palmon bay

Otvoreno moderno kupalište Hotela Palmon bay

21

U prisustvu velikog broja zvanica, među njima i funkcionera SDP-a, Ranka Krivokapića i Raška Konjevića (koji su prisustvovali ranije i otvaranju rekosntruisanog hotela), kao i vlasnika „Atlas grupe“ Duška Kneževića, sinoć je otvoreno obnovljeno i moderno  kupalište hotela “Palmon bay” u Igalu. Uz pješčanu plažu tu je  bazen sa fontanom i plažni bar. Gostima hotel  obebjeđuje brojne povoljnosti i komfor, pa i uz novo  kupalište pristaje i sopstveni brod za izlete po zalivu i do mjesta na poluostrvu Luštica.

palmob bay beach clubKupalištem je zaokruženo investiranje od 9 miliona eura u luksuzni hotel sa 4 zvjezdice i 200 soba i apartmana, čiji je vlasnik tivatsko “Primorje”. Prema riječima predsjednika Odbora direktora komanije “Primorje&restaurants”, Božidara Draganića svečanost je upriličena  ne samo povodom završetka rekonstrukcije “Palmon bay”-a već i hotela “Palma” u Tivtu.

palmob bay beach club 3–  Oba poduhvata završena su za samo dvije godine. Na početku smo bili suočeni sa velikim problemima i skepticizmom, ali smo uspjeli sve da  prevaziđemo. Nova investicija kompanije „Primorje“je rekonstrukcija hotela „Planinka“ na Žabljaku – najavio je Draganić.

palmon bay bazen otvaranje draganic

21 Komentari

  1. Moderna kupalista su za balkanjerose, bogatase sa cetri razreda osnovne skole,stranci vole pijesak i prirodne plaze bez betona,ali vas ta klijentela nikada nece obici posto sve pretvarate u beton za balkanjerose.

  2. G-dine NIko,ako Vam je ime Niko,ali ako ste niko onda Vam mogu prihvatiti komentar.Kao svijetski covjek vise sam obisao gradova svijeta nego svi novokonponavani direktori novosagradjenih hotela.Pitanje od kojeg rada i biznisa na posten rad se moze doci do tolikih miliona,po politickoj liniji prisvojiti bokeljski dragulj,a to je obala sa plazama.Objasnite mi kakve su to betonske plaze?Drugo,nemojte da vrijedjate starosjedioce,jer kad smo mi vodili turizam HN je bio vodeci grad ex YU.E,moj jadni NIKO,domacini bar znaju da je more slano.A Vi?I pitanje svima:Da li se placa ulaz na plaze svijetskog ranga,kao npr.Copacabama,Lebron…

  3. Ovako treba da se uredi cijela obala,mještani se i ne kupaju nikad,to se zna,a ostali mještani koji sebe tako zovu neka se izmaknu malo jer su dosta nereda pravili po plažama i prirodu zagadili.Turista je onaj ko ima da plati,mi niđe ne idemo ako nemamo,i to se zna.

  4. Okupirali su slobodnu teritoriju…pomalo gubimo teritoriju…obala je svih nas,svi na kapiji i na zice….ko to moze tudje da privatizuje.ministar daje legalitet.nwka ode u pkb,brodogradiliste.mjesovito. njih tri posto orobilo je CrnuGoru

  5. Nisam upoznat sa imovinsko-pravnom pozadinom, ali ovaj hotel je pravi primjer turisticke ponude naseg grada. Kamo srece da su ovako i Vektrini renovirani i stavljeni u funkciju. Bez 10-ak brendiranih hotela mi ne mozemo ni razmisljati o turizmu.

  6. Ovo je otvoreno od novca malih akcionara izmedju ostalog. Uzmes od njih I sve pripises sebi, ulozis 10 miliona a neces njih da isplatis!
    E evo sad znamo I dje su “socijal”demokrate,

  7. Ne dozvoljavaju ulaz mještanima i turistima koji su tu tradicionalno dolazili decenijama, kao da su more donijeli sa sobom iz svoje čuke iz koje su došli. Na ulaz su postavili izbacivače da ne bi ko slučajno ušao da ne plati. A od same plaže su napravili geto, zatvoreni prostor, nešto kao koncentracioni logor bukvalno sa žicama kojima su zatvorili sve prolaze.

  8. pa sta ce mjestanima tu mjesto? imaju 100 drugih plaza koje ne lice ni na sta,sad bi vi da unistite i ovo,platite pa fino mozete uci,tako i treba

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code