Početna Politika OTVORENO PISMO DUŠANA RADOVIĆA OBRADU GOJKOVIĆU: U STRAHU SU VELIKE OČI

OTVORENO PISMO DUŠANA RADOVIĆA OBRADU GOJKOVIĆU: U STRAHU SU VELIKE OČI

0

dusan radovic kruso2Predsjednik UO NVO “Izbor”, Dušan Radović Krušu obratio se danas otvorenim pismom predsjedniku opštinskog odbora SNP-a Herceg Novi, Obradu Gojkoviću.
„Ptice na grani znaju, da ribar laže, podmeće, izmišlja, kune, proklinje, ko pokojna Đuke (da pokojnicu ne uvrijedimo). Ptice na grani znaju da je Nvo „Izbor” desna ruka pameti, poštenju, istinoljublju, čestitosti, uspješnosti, profesionalizmu, hrabrosti, toleranciji, Herceg Novom i Novljanima. Ajte moj Obrade skupite petlju, prevaziđite samog sebe iskreno i pošteno, kao da ste pravo muško i kažite sve što znate. Kažite koga su kupili iz „Izbora”, ko ih je kupio i kad? Kažite ovom narodu sve što znate o Parking servisu, ako ništa bar gdje su pare? Kažite narodu da Vam se „javilo” da morate biti predsjednik Opštine, kažite im da od Vas nema boljeg, pametnijeg, sposobnijeg, obrazovanijeg, poštenijeg, ljepšeg i zgodnijeg. Kažite da Vam je to cilj i da cilj opravdava sva sredstva da se do njega dođe. Kažite da jedan mandat cirkusa „Medrano” ove građane košta 25 miliona eura, plus šteta koju napravite i koja je desetostruko veća. Izađite i recite napaćenom i izmučenom narodu : Ko je zavio Vodovod Herceg Novi u „crno” i kolika je tamo crna rupa. Kažite ovom više puta izvaranom i Vašim lažima sluđenom narodu koliki je profit i ekstra profit iz ovog malog siromašnog grada odnio „Enegroprojekt”? Koliko je građane koštala neupotrebljiva hala?
Recite moj pošteni Obrade ko im je to omogućio i za tu uslugu dobio stanove u Beogradu? Da li je samo njih 5 ili ih ima više? Ajte moj prepošteni Obrade, kažite kako ste radili u nepostojećoj Agenciji za upravljanje Gradskom Lukom Herceg Novi? Recite im da ste bili Direktor ničega, blagajnik bez blagajne, knjigovođa bez knjiga, računopolagač bez računa. Kako ste radili? Da li je bilo po ovoj narodnoj: „Pola Beću, pola preduzeću”. Šta je garancija da nije? Narodna mudrost kaže: „Ko laže taj i krade”. Ne tvrdimo ali imamo pravo da sumnjamo. Objasnite narodu kako baš kada ste bili lažni Direktor nepostojeće Agencije za upravljanje Gradskom lukom Herceg Novi nađoste novce da renovirate dvije kuće, Mokrine, Jok-Megdan i dignete vinograd pride. Kako od male službeničke plate? Ili ste ih zaradili prodajom ribarskih trofeja ulovljenih u društvu vama omraženih bogataša i oligarha, kako kažete. Kažite Obrade, sačuvajte svoju čast i operite obraz i čast i operite obraz velikom broju ljudi iz svoje partije, poštenim ljudima i njihovim porodicima koje žive u uvjerenju da je sve pošteno i čisto. Tvrdi u vjeri i još tvrđi u inatu liježu i bude se sa sloganom: Sve za Srpstvo, a od Srpstva ništa.
Kažite moj Obrade ako ne zbog nas onda zbog njih. Možete Vi to, nije teško” zaključuje u otvorenom pismu Obradu Gojkoviću, predsjednik Upravnog odbora NVO “Izbor”, Dušan Radović Krušo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code