Početna Promo Ovako je bilo na finalu manifestacije “U znanju i igri bez granica”...

Ovako je bilo na finalu manifestacije “U znanju i igri bez granica” u Shoping centru “Butiko”

0

Shopping Centar Butiko je u saradnji sa agencijom Advantage, 5. decembra održao finale sportsko-zabavne manifestacije “U znanju i igri bez granica” u Shoping centru “Butiko” u Radanovićima.

Foto: Colliers International

U finalnoj rundi su se sastali učesnici O.Š. “Njegoš” iz Kotora, O.Š. “Branko Brinić” iz Radovića i O.Š. “Ivo Vizin” sa Prčanja.

Učenici petih razreda, nadmetali su se u pet uzbudljivih i zabavnih igara i pokazali sportski duh i pripadnost zajednici.

Događaj “U igri i znanju bez granica” okupio je više od 100 učenika, petih razreda, iz 7 osnovnih škola iz Kotora, Budve i Tivta koji su kroz uzbudljive i zabavne aktivnosti pokazali spretnost, vještine, koncentraciju, kao i znanje iz opšte kulture. U ovom takmičenju su mogla učestvovati sva djeca, bez obzira da li su uključeni u sportske klubove i takmičarke selekcije, a učešće je bilo besplatno.

Cilj ovog projekta je unaprijeđenje dječije fizičke kulture, unaprjeđenje zdravlja i psiho-fizičkih sposobnosti mladih, kao i razvijanje međuopštinske sportske saradnje.

Zahvaljujući podršci agencije Advantage, kao i sponzorima Idea Super, Intersport, New Yorker i Kidsland, svi učesnici su dobili diplome, osvježenje i slatke pakete, a škole komplete lopti za nastavu fizičkog vaspitanja. Za finaliste su obezbijeđene medalje, a pobjednik takmičenja – O.Š. “Branko Brinić” iz Radovića, je osvojio pehar i LCD televizor.

Idea Super je tokom trajanja takmičenja svim učesnicima obezbijedila slatkiše i sokiće, i zajedno sa New Yorkerom nastavnike nagradila brojnim novčanim vaučerima.

PROMO
Foto: Colliers International