OVE SEDMICE JOŠ DVA „VOLI“-ijeva MARKETA U NOVOM

OVE SEDMICE JOŠ DVA „VOLI“-ijeva MARKETA U NOVOM

86
0
Podijeli

voli_pripremeNakon što su 11. jula otvorili maloprodajni objekat u centru Herceg Novog „Voli“ nastavlja da veoma širi mrežu prodavnica koje su bile u vlasništvu „Novita“.

Proteklih dana pripremani su objekti na Jok Megdanu i Gomili. Punom parom radi se kako na spoljnem tako i na unutrašnjem dotjerivanju, počev od krečenja fasade, mijenjanja elektro instalacija, postavljanja izolacije, do opremanja objekata asortimanom, koji će, kako nam kažu u menadžementu firme, biti raznovrstan i po pristupačnim cijenama.

Picerija i restoran

Još nema detalja kako će funkcionisati prodavnica na Gomili, ali PR „Voli“-ija  Olivera Šuškavčević tvrdi da neće nedostajati ničega, kao i da će biti zadražana prepoznatljivost Voli-ja.

 

– Marketi ove veličine obično imaju oko 8.000 artikla pa će tako vjerovatno biti i na tom mjestu – objašnjava Šuškavčevićka.

Market na Jokmegdanu biće otvoren u srijedu 25. jula, a  u subotu 28. jula na Gomili.

Podsjećamo kompanija „Voli“ preuzela je 18 maloprodajnih objekata Novita i dug, a svi zaposleni biće Volijevi radnici. Direktor Volija Dragan Bokan je definitvno dogovorio kupovinu krajem maja za 7 miliona eura, a u ugovorenu cijenu ulazi i dvogodišnji zakup prodavnica Mješovitog. Iz Volija je saopšteno da će posla biti za svih 160 radnika Novita. Prvih 30 je već potpisalo ugovor na 2 mjeseca, dok je nekoliko odbilo takvu ponudu, u strahu da im nikada neće biti uplaćeni doprinosi za penzijski staž, za vrijeme koje su proveli u Novitu.

Ipak, PR Olivera Šuškavčević ranije je rekla: „Radnici koji su potpisali ugovor o probnom radu nemaju razloga za bojazan“. A izvršna direktorka „Mješovitog“ Ljiljana Bulajić, sredinom ovog mjeseca, rekla je da je ta kompanija već pokrenula proceduru kod nadležnih državnih organa kako bi se utvrdio tačan iznos i način izmirenja zaostalih obaveza.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code