Ove sedmice na 50. Prazniku mimoze: Večeras “Mali pirat”, pa…

Ove sedmice na 50. Prazniku mimoze: Večeras “Mali pirat”, pa…

0
Podijeli

Na programu 50. Praznika mimoze večeras je prva od dvije predstave, pa će publika u Dvorani Park moći da pogleda “Malog pirata”, u produkciji Centra za kulturu Tivat i Gradskog pozorišta Podgorica. Predstavu je režirao Milan Karadžić, po tekstu Aleksandre Glovacki (po motivima romana Anta Staničića).

Premijerno je izvedena 20. decembra prošle godine u dvorani Centra za kulturu Tivat, a u Dvorani Park je najavljena za 19 h.

Picerija i restoran

Glumačku postavu čine neki od najangažovanijih glumaca: Pavle Popović, Goran Slavić, Miloš Kašćelan, Jelena Đukić, Miloš Pejović, Marija Maša Labudović, Dubravka Drakić, Pavle Ilić, Sanja Popović, Branko Ilić, Marija Đurić, Jelena Simić, Katarina Krek, Branka Femić Šćekić, Omar Bajramspahić, Ivan Kašćelan.

Cijena karte za predstavu je 5 eura, a karte se na biljetarnici Dvorane Park mogu kupiti od 9 do 12 h i poslijepodne od 18 do 20 h.

Dani Novog Sada

Program “Mimoze” biće nastavljen sjutra dvodnevnom manifestacijom Dani Novog Sada. Kako je saopštila direkcija Praznika, od 19 h Kulturni centar Novi Sad predstaviće godišnju manifestaciju “Antićevi dani” posvećenu pjesniku Miroslavu Miki Antiću, koja će se ove godine održati 12-ti put, tokom marta. Uz izložbu pjesnikovih fotografija, biće prikazan film o Miki Antiću “Prvi film” iz 2017. godine u produkciji KC NS (1,17’).

Suorganizator je JUK Herceg fest koji je sa Kulturnim centrom Novi Sad prošle godine ozvaničio sporazum o saradnji.

U četvrtak 21. februara, od 20 h u Gradskoj kafani biće priređeno gastro veče uz novosadske tamburaše i specijalitete koje donosi ekipa restorana “Šešir”. Partner u realizaciji ovog programa je kompanija Lighthouse of Montenegro. Rezervacije za novosadsko veče putem telefona 068 005 111.

Sajam suvenira i eko hrane, teniski turnir

Petak, 22. februar biće u znaku dvije manifestacije – zabavne i sportske. U Hotelu Vojvodina u Igalu, u petak, od 9 h počinje dvodnevni Sajam suvenira i eko hrane. Očekuju se izlagači iz Crne Gore, Srbije, BiH, Makedonije i Albanije, kao i gosti iz crnogorskih manastira.

Posjetiocima će biti ponuđeni: med i proizvodi na bazi pčelinjeg voska, meda i propolisa, sapuni na prirodnoj bazi, masline i maslinovo ulje, džemovi, slatko, sokovi, nakit, namještaj od pruća i buradi, starinarnice, suvi cvjetni aranžmani, čajevi, predmeti od maslinovog drveta, slike, torbe, heklani program, te ukrasna staklena ambalaža.

Sat kasnije, na teniskim terenima SC Igalo i terenima na Toploj počinje dvodnevni II Međunarodni teniski turnir, Zlatna mimoza 2019, u organizaciji Teniskog kluba Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code