Ove sezone skromna ponuda kulturnih manifestacija u organizaciji TO Herceg Novi

Ove sezone skromna ponuda kulturnih manifestacija u organizaciji TO Herceg Novi

16
Podijeli

Zbog blokade računa Turistička organizacija Herceg Novog nije mogla na vrijeme da se pripremi za ljetnju sezonu, pa zabavni i kulturni programi u njihovoj organizaciji kasne, odnosno, kako su kazali, biće nešto skromniji nego lani.


Prema riječima organizatora sportskih i kulturnuh manifestacija u TO Herceg Novi, Milutina Govedarice, ipak, napravili su kalendar, odnosno sadržaj manifestacija koje finansira Turistička organizacija.

Picerija i restoran

– Imaćemo manifestacije po Mjesnim zajednicama, gdje će biti zatupljeni naši lokalni bendovi: Boka bend, Stari kapetan, Egzodusi. Imaćemo defile Gradske muzike i Mjesne muzike Đenović, koncerte Dragoljuba Đuričića na 4 lokacije… Biće to dvočasnovni koncerti koji će počinjati u 21 h. Tako će biti ispunjen cijeli avgust duž rivijere – kazao je Govedarica.

On je naglasio da su u TO ove godine željeli da izađu u suret svim grupama i umjetnicima iz Herceg Novog. Svaka manifestacija je planirana za različit datum, kako se ne bi mješale i kako bi bilo što više gostiju koji će u njima uživati.

Od interesantnih manifestacija u kalendaru TO za ovu sezonu on izdvaja i nastup kulturno-umjetničkih društava iz Herceg Novog: „Igalo“, „Sloga“ i “Ilija Kišić”, čiji dvočasovni nastup je zakazan za 6. avgust u Baošićima, kod Mjesne zajednice.

16 Komentari

 1. Koji god narodni ili zabavni pjevac dodje u la bambu vise ce privuc posjetitelja nego bilo koji drugi zabavni program koji to organizuje jer nam je struktura gosti takva

  2
  2
 2. Posto ce ostati para (zbog necinjenja a ne uspjesne stednje) treba ih uloziti na ucvrscivanje sve klimavijih pozicija naseg gradskog turizma na glavnim emitivnim trzistima agresivnom i konstantnom kampanjom u toku zime i proljeca 2018. (Srbija, BiH i Rusija) i pokusajem ozbiljnijeg prodora na realno moguca trzista (Madjarska, Poljska, Rumunija, moguce i Slovacka i Ceska).
  Prestati pricati o “pomidorama i pamidorama” i vidjeti sto mi mozemo uciniti da popravimo destinaciju i narocito kako da produzimo sezonu!

 3. Pogubno je prosetati od Titove vile do Pivnice i vidjeti sve te likove koji se sunjaju po Casi,La Bambi,Lobeliji…gostuje Djani..gostuje tako neki,tamo neka..pa dokle??
  Ucestali odabir takvih izvodjaca zagadjuje sve kod slusaoca,prolaznika..
  Dajte malo vise kulturnih desavanja,kvalitetnijih koncerata,(nedavno je bio Rambo na Boki i ok je,mada nas je iskuliro sa 45-o minutnim koncertom,.)
  Stvarno je previse mentalno kontaminiranih izvodjaca po ovim barovima..
  Turizam nije zarada novca pod svaku cijenu..

 4. Opušteno!!! Nije svako zlo za zlo. Sacuvace pare za nesto kvalitetnije od gluposti koje su do sada finansirali. Videćete, nedostatak dešavanja neće uticati na kvalitet sezone i popunjenost kapaciteta.

  13
  5
 5. Sve ce biti skromnije dok se ne ugasi. Nema novca administracija je preglomazna ko ce to izdrzavati a nista ne radi i ono sto imamo gasimo.Svaka vlast kako dodje dovodi svoje kadrove a stari ostaju.Samo na ulazu u opstinu imate cetiti ili pet portira dobili smo jednog koji samo otvara i zatvara vrata da ne idemo dalje po kancelarijama sto bi tamo tek nasli.

  22
  1
 6. bas mije zao organizatore nijesu se mogli urgraditi makar malo ,uvijek je neko drugi kriv onaj kome je do manifestacije naci ce nacina i pored svih blokada.

  13
  3
 7. Može li TO Herceg Novi da najavljuje svoje programe iz barki kao ostali jer šteta za manifestacije ako nije objavljeno na sav glas i cijeli grad se popodne ne uznemiruje neće biti posjećeno. Ove godine kao da je i dalje Bijelić načelnik komunalne policije, to bi se zaključilo po repertoaru i decibelima.

  33
  2
  • E Jadni narode ,za la bambu se ne pita ni Bijelic,ni Konjevic ni Andricka .kod nih ne smiju smanjit muziku .oni svoju poziciju i zakon sa poluskolovanim kadrom primjenjuju samo na bijedni narod.udri po sirotinji

   11

Ostavite komentar

*

code