Početna Društvo Ovog vikenda privremena izmjena režima saobraćaja na putu Meljine – Petijevići

Ovog vikenda privremena izmjena režima saobraćaja na putu Meljine – Petijevići

25

Režim saobraćaja na putu Meljine – Petijevići, na dionici Podi – Kameno biće privremeno izmijenjen ovog vikenda radi bezbjednog održavanja trke u automobilizmu “Podi 2020”.

Tokom subote i nedjelje biće privremeno zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila, osim za vozila učesnika i organizatora, i to u sljedećim terminima:

– subota, 06. jun od 10 do 16 časova,

– nedjelja, 07. jun od 09 do 16 časova.

Organizator trke AMSK „Podi – Herceg Novi“ je dužan da obezbijedi sve potrebne mjere i radnje za bezbjedno odvijanje  manifestacije, piše u Rješenju o izmjeni režima saobraćaja koje je donio Sekretarijat za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost.

Kako je navedeno, uz zahtjev za izmjenu režima saobraćaja dostavljena je i odluka koncesionara d.o.o. “Univerzal Monte” o dozvoli za izmjenu.

25 Komentari

  • Ako ćeš tako gledat onda je svaki put medjudrzavni, jer svaki mora nedje završit… A i svakako su granice zatvorene tako da slobodno nek piče

   3
   13
 1. Neko iz Opštine, na visokoj poziciji, uzima ozbiljne pare za ovaj kretenluk. Nema drugog objašnjenja. Ovo je međunarodna saobraćajnica, magistralni put, jedini prema Trebinju, a i Podima, Kamenom, Mokrinama, Kruševicama, Sitnici i Vrbanju. Potpuno zaustavljaju život, da bi se djeca igrala autićima. Strašno!

  33
  7
 2. Kakva je to drskost,kakav je to bezobrazluk,kakva je to samovolja,ko je dao odobrenje i na osnovu kojih prava,da se zatvori jedna tako važna saobraćajnica .. i to zbog čega.. kakva sramota..

  39
  5
 3. Sramota za grad. Zatvarati medjudrzavni put na toliko vremena poslije mjeseci zatvorene granice za izivljavanje na cesti je sramotno i bezobzirno. Ima puteva u blizini koji nisu toliko bitni ni frekventni pa sto se tamo ne dokazuju u svojim ludovanjima na cesti.

  54
  10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code