Početna Sport “Panda” sa 4 srebra u Banja Luci

“Panda” sa 4 srebra u Banja Luci

0

Na 11. turniru u džiu džici u Banaja Luci, na kome je učestvovalo 250 takmičara iz zemalja Balkana, hercegnovki tim Panda je nastupio sa 5 takmičara i vratio se u Herecg Novi sa 4 srebrne medalje.

Luka Govedarica zbog povrede nije mogao do zlata protiv domaćeg takmičara. Prije toga je dobio dvije borbe sa ful iponom.
Luka Mićunović je takođe pobjedom izborio finale, ali se sastao sa mnogo iskusnijim slovenačkim borcem i ostao bez zlata.

Luka Ljubisavljević je u finalu zbog dvije kazne izgubio od borca iz Temerina – Srbija koga je prije samo mjesec pobijedio u Budvi.

Luka Jovanović, naš iskusni borac i dugogodišnji takmičar ubjedljivo je vodio u finalnoj borbi protiv domaćeg takmičara, ali zbog kaznenog poena ostao bez zlata .

Nikola Vasović je, takođe, vodio u prvoj borbi protiv takmičara iz Makedonije i skoro pred kraj borbe napravio je dva kaznena poena i po automatizmu i pravilima u dziu dzici ostao je bez medalje.

Inače, sudija na turniru u Banja Luci je bio naš sugrađanin internacionalni sudija Slađan Jovanović.

-Klub Panda je ovim takmičenjem uspješno završio sezonu. Slijedi nam kratka pauza i pripreme za balkansko i evropsko prvenstvo u septembru i oktobru – ističe vođa ekipe, Radenko Smolović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code