Početna Kultura Panel diskusija o pismenosti u gradskoj Biblioteci i čitaonici

Panel diskusija o pismenosti u gradskoj Biblioteci i čitaonici

0

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana pismenosti, 8. septembra, JU Gradska biblioteka i čitaonica Herceg Novi u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi organizuje panel-diskusiju na temu Pismenost nekad i sad. Panel diskusija najavljena je za večeras, u 19 časova, u čitaonici Biblioteke.

Učesnici skupa su eminentni javni radnici i radnici u kulturi i obrazovanju iz Herceg Novog: vaspitačaca Svetlana Jagnjić, učiteljica Vesnica Rašajski, prof. srpskohrvatskog jezika i književnosti Tamara Кomar, dipl. politikolog i grafički dizajner Voislav Bulatović, esejista i kulturolog mr Đorđe Malavrazić, bibliotekarka savjetnica i programska direktorica u Univerzitetskoj biblioteci „Sv. Кliment Ohridski“ u Bitolju mr Jelena Petrovska, koja će se uključiti onlajn, i bivši učenik JU SMŠ „Ivan Goran Кovačić“, Danilo Marić, prvonagrađen na ovogodišnjem literarnom konkursu „Otvori knjigu, otvori svijet“ u organizaciji Biblioteke i JUSMŠ Ivan Goran Kovačić.

Takođe, 8. septembra Biblioteka, pruža mogućnost besplatnog učlanjenja i obnove godišnje članarine svim zainteresovanim građanama, saopšteno je iz Biblioteke i čitaonice Herceg Novi.

Panel-diskusija je zatvorenog tipa i održaće se u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code