PAPIRI ZA AUTOBUS TREBINJE-HERCEG NOVI – KAO ZA MARS

PAPIRI ZA AUTOBUS TREBINJE-HERCEG NOVI – KAO ZA MARS

99
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

autobusTačan početak uspostavljanja autobuske linije između Herceg Novog i Trebinja još nije poznat, jer zakonske procedure između nadležnih Ministarstava Crne Gore i Bosne i Hercegovine još nijesu regulisane.
Kako nam je krajem maja rekao gradonačelnik Trebinja, Slavko Vučurević, autobusima je već trebalo da se prošle sedmice voze stanovnici ova dva grada, međutim to se, ipak, nije desilo.
Hercegnovsko preduzeće “Blue line”, treba da zajedno sa trebinjskim “Ubla tours-om” obavlja prevoz putnika dva puta dnevno na relaciji Herceg Novi – Trebinje. Kako je Radio Jadran nezvanično saznao, nijedan od prevoznika ne može uticati na ubrzanje procesa oko zakonskih procedura, s obzirom da se radi o državnim institucijama, a na njihova rješenja uvijek se čeka.

Podsjećamo, dozvola nadležnog ministarstva BiH za uspostavljanje autobuske linije Trebinje – Herceg Novi zatražena je nakon sastanka krajem januara, koji su u Trebinju imali predsjednici opštine Herceg Novi i Trebinje, Dejan Mandić i Slavko Vučurević. Na sastanku je između ostalog zaključeno da će autobuska linija umnogome pomoći saobraćanju Novljana i Trebinjaca da iz svojih opština stižu u željene destinacije, ali i da će to ojačati ekonomske, kulturne i druge veze između ove dvije opštine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code