Pariz: Institut Igalo, poslije dvije i po decenije, na sajmu turizma

Pariz: Institut Igalo, poslije dvije i po decenije, na sajmu turizma

1
Podijeli

Institut Dr Simo Milošević AD  je jedini predstavnik hercegnovske turističke privrede na ovogodišnjem pariskom sajmu turizma. Želi da privuče potencijalne partnere,  prvenstveno iz zdravstvenog turizma, ali i ostale turiste koji su zainteresovani za Herceg Novi, Crnu Goru i region.

Institut Igalo je,  poslije više od dvadesetpet godina, prisutan na Svjetskom sajmu turizma Top Resa, u Parizu od 26. do 29. septembra. Njegovi predstavnici  ponudu predstavljaju  kroz promotivne materijale, posebno pripremljene za francusko tržište, kao strateški partner, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i više lokalnih turističkih organizacija.

Picerija i restoran

– Prisustvo Instituta Igalo poslije dugog niza godina na ovako značajnoj međunarodnoj turističkoj berzi je iznenađenje za mnoge, pa su samim tim razgovori o mogućoj saradnji izuzetno sadržajni i obećavajući. Tokom prvog dana sajma koji je namijenjen isključivo za akreditovane učesnike, predstavnici Instituta su obavili sastanke sa agencijama koje su specijalizovane za zdravstveni turizam, kao i turoperaterima i avio prevoznicima koji dovode francuske turiste u Crnu Goru i Dubrovnik – kaže za Radio Jadran, predsjednik Odbora direktora Instituta Igalo, Zoran Kovačević.

Tokom posljednja dva dana sajam u Parizu je otvoren za širu javnost, tako da će predstavnici Instituta  iskoristiti priliku da kroz razgovor i promotivne materijale sa ponudom Instituta upoznaju direktno potencijalne korisnike usluga  sa francuskog tržišta.

Značajnu pomoć u organizaciji sajamskih nastupa i ostvarivanju poslovnih kontakata predstavnici Instituta Igalo su dobili od ambasade Crne Gore u Parizu na čelu sa ambasadorkom – Novljankom,  Dragicom Ponorac, kojoj, kako kažu, duguju posebnu zahvalnost.

Interesantno je da ni ova manifestacija u Parizu nije mogla da protekne bez prijave o postavljenoj bombi, zbog koje su svi učesnici morali privremno da napuste sajamsku halu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code