Pavle Njegovac Gita (Crnogorska): Herceg Novi treba da bude prepoznat kao grad...

Pavle Njegovac Gita (Crnogorska): Herceg Novi treba da bude prepoznat kao grad sporta i sportista

5035
0
Podijeli

Kandidat za odbornika izborne liste “Crnogorska” Herceg Novi, Pavle Njegovac Gita, u saopštenju navodi da je igrao košarku, koju igra i dalje za veterane, uz to prati sve vezano za sport u našem gradu.

I znam da u Herceg Novom ima mnogo ljudi koji žele da se rekreativno bave sportom, koji za svoju djecu žele da u gradu ima terena kako bi se djeca rekreativno bavila sportom. A isto tako znam da među nama ima velikih talenata i za profesionalne sportiste.

Picerija i restoran

Zato mislim da naš grad treba da bude prepoznat kao grad sporta. I za ljude koji su u sportu rekreativno, i za one kojima je to profesionalno opredjeljenje.

Mi u Crnogorskoj kažemo da sport mora biti reprezent Herceg Novog.

Zato ćemo nastojati da se kontinuirano ulaže u izgradnju novih i renoviranje postojećih javnih sportskih kapaciteta, a ne tek kada potpuno propadnu ili kada se najave izbori.

Kada govorimo o sportskim kapacitetima, govorimo o terenima poput onog na Šištetu, onog u Igalu iza samoposluge, onog među zgradama iznad ,,Kuće Iva Andrića“…. koji ne pamte kada im je posljednji put sređena podloga ili postavljen neki novi imobilijar.

Dragi prijatelji,

7. maja zaokružite broj 7. Glasajte za razvoj sporta u našem gradu. Crnogorska – nego kako! – poručuje kandidat za odbornika izborne liste “Crnogorska” Herceg Novi, Pavle Njegovac Gita.

Plaćeni izborni program

Nema komentara