Pavle Njegovac Gita (Crnogorska): Jadran je najveći dragulj i ponos Herceg Novog...

Pavle Njegovac Gita (Crnogorska): Jadran je najveći dragulj i ponos Herceg Novog i Crne Gore

2572
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Crnogorska čestita našem Jadranu ubjedljivo osvajanje prvenstva Crne Gore u vaterpolu – navodi se u saopštenju kandidata za odbornika izborne liste “Crnogorska” u Herceg Novom, Pavla Njegovca Gite.

Tradicija, izvanredan rad, upornost i talenat naših momaka i kompletnog stručnog tima omogućili su našem Jadranu da u svoje vitrine unese najveće crnogorske trofeje i osvoji izvanredan plasman u regionalnoj ligi, gdje je blistao čitave sezone.

Picerija i restoran

Jadran je pravi primjer kako veliki rad, profesionalizam, odricanje i odgovornost sa jedne strane, i stručno vođenje tima sa druge strane donose blistave rezultate.

Naš Jadran je najveći dragulj i ponos našeg grada i naše Crne Gore. Upravo je Jadran nešto što na najljepši i najplemenitiji način spaja i vezuje naš Herceg Novi i našu Crnu Goru.

Od Jadrana treba učiti jer vrijednosti i vrline koje njih krase trebaju biti putokaz svima koji žele od Herceg Novog napraviti mnogo bolje mjesto za život, nego što on danas jeste.

Za Jadran! Za Herceg Novi! Za Crnu Goru! Nego kako! – poručuje na kraju Pavle Njegovac Gita.

Plaćeni izborni program

Nema komentara