PAZITE GUME, KRPE NJEGOŠEVU ULICU

PAZITE GUME, KRPE NJEGOŠEVU ULICU

412
0
Podijeli

asfaltiranje njegoseve1Prvo su bušene rupe, a onda danas, konačno uz bolje vrijeme, traje asfaltiranje Njegoševe ulice, koja je glavna saobraćajnica kroz Hreceg Novi. Postavljanje asfaltne mase počelo je oko 13 h, i odvija se uz manje probleme po neinformisane ili neobadane vozače, koji i pored znakova da je zabranjen saobraćaj od skretanja za Novljanku ka centru grada, nastoje da prođu autima. Doduše nema ni saobraćajnog policajca da pripomogne, niti vidnog obavještenja o terminu prekida saobraćaja. asfaltiranje njegosevePrema riječima direktora JP Stambeno komunalno, Borisa Seferovića, radovi bi trebalo da budu gotovi do 17 h.
Podsjećamo da je u ovom periodu saobraćaj potpuno obustavljen od semafora na Toploj, ulicom Mića Vavića, Njegoševom ulicom, sve do manastira na Savini.
Seferović je naglasio da će normalno saobraćanje biti omogućeno čim završe sa asfaltiranjem do zgrada Energoprojekta na Savini.
Asfaltiranje Njegoševe ulice trebalo je da počne jutros oko 10 h, međutim, kasno je otvorena asfaltna baze na Jazu, pa je sve prolongirano za tri sata.
Inače, istovremeno radnici JKS, sektora zelenilo, ovih dana na potezu od Igala do Bijele ukrašavaju javne površine i skverove. Zasadiće 26 hiljada sadnica sezonskog cvijeća.cvijece sade

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code