Početna Društvo PENZIONERI ĆE SE OPORAVLJATI U INSTITUTU IGALO

PENZIONERI ĆE SE OPORAVLJATI U INSTITUTU IGALO

0

Predstavnici Instituta Igalo, Fonda PIO i Saveza penzionera Crne Gore potpisaće tripartitni ugovor kojim će crnogorskim penzionerima i ove godine biti omogućen rekreativni odmor u Igalu.

Ovog puta će biti smješteni u objektu solitera I faze Instituta.
Boravak će koštati 24 eura dnevno, a za članove Saveza penzionera će biti obezbijeđen smještaj na bazi punog pansiona u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, ljekarski pregled fizijatra na dolasku i odlasku, kao i jedna elektro terapija dnevno, svakim danom osim nedjelje. Dodatne terapije, kao i laboratorijske usluge Instituta Igalo, članovima Udruženja penzionera će biti dostupne s popustom od 50%. Dodatne usluge penzioneri moraju da plate na licu mjesta.
Troškove boravka će plaćati u 6 mjesečnih rata preko svojih penzija. Postoji mogućnost da sa sobom povedu pratioca, za kojeg su dužni da snose troškove boravka pod istim uslovima. S obzirom da se radi o objektu solitera I faze, iz Instituta naglašavaju da se ponuda odnosi isključivo na pokretna lica, jer bi se teže pokretni mogli naći u problemu pri savladavanju prostora u objektu.
Planirane su smjene u sljedećim terminima: 3-13. maj, 13-23. maj, 23. maj – 2. jun, 2-12. jun, 20-30. septembar, 30. septembar – 10. oktobar i 10-20. oktobra 2014.
Pri dolasku, svaki penzioner je obavezan da dostavi člansku knjižicu Saveza penzionera, ček (izvještaj o isplati ID) ili uvjerenje Fonda PIO, koje služi isključivo za ljetovanje – odmor, kao i fotokopiju lične karte.
Institut je u mogućnosti da obezbijedi oko 60% raspoloživih mjesta, od ukupnog broja koji je, crnogorskim penzionerima bio obezbjeđivan ranijih godina u drugim objektima.
Za rezervacije pozvati službu rezervacija I faze Instituta na sljedeće telefone: 031 658-030, 658-219 i 659-030.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code