Početna Sport Perica Vučković i Ekatarina Lapteva pobjednici trke Radoštačko sedlo MINI vertikal

Perica Vučković i Ekatarina Lapteva pobjednici trke Radoštačko sedlo MINI vertikal

2

NVO Orjen Outdoor i AK Niskogorci, uz podršku kompanije LAZURE Marina & Hotel orgnaizovali su peto kolo LAZURE novske sky MINI trail lige – Radoštačko Sedlo MINI vertikal. Staza je bila dugačka 1,3 km / cca 350 D+ (metara ukupnog uspona).

Foto: NVO “ORJEN OUTDOOR”

Prvo mjesto u muškoj konkurenciji zauzeo je Novljanin Perica Vučković sa vremenom 16:45 dok je drugi bio Novljanin Boris Kosović sa vremenom 19:57. Treći je do cilja stigap Evgen Popov iz Rusije sa vremenom 21:33.

U Ženskoj konkurenciji najbolja je bila Ekaterina Lapteva iz Rusije sa vremenom 23:15, druga je bila triatlonka Marija Bošnjk sa vremenom 24:55.

-Treću takmičarku nismo imali i apelujemo na sve dame da nam se u narednim kolima priključe, jer u ovoj disciplini u svijetu žene učestvuju nekada više od 50%- navode organizatori.

U ukupnom poretku nakon 3 kola u muškoj konkurenciji prvo mjesto zauzima Perica Vučković, drugo dijele Zoran Vujošević i Evgen Popov, dok je treći  Dmitri Lepisov.

Kod žena prvo mjesto zauzima Marija Bošnjak, drugo mjesto dijele je Jelena Tomašević, Miluša Bošković i Ekaterina Lapteva, dok treće mjesto dijele Milka Kvrgić, Snežana Đurić i Sanja Antić. U obje konkurencije će se o postolju odlučivati u posljednjem kolu Kameno Sky MINI Extreme.

-Najbitnije je da su svi trkači bezbjedno završili trku, a ujedno su svi pohvalili da je staza bila besprekorno označena i da nisu imali nijednu nedoumicu što je nama kao organizatorima velika satisfakcija – ističe Saša Kulinović iz NVO Orjen Outdoor.

U ovoj sezoni prijatelji trke su vinarija podrumi “Delić” i Suplement store Montenegro koji su najboljima poklonili veoma lijepe poklone iz svog asortimana. Za vizuelni identitet potrudili su se iz Reklama Svijet a Turistička organizacija je obezbijedila fotoaparat na trci.

Sljedeće kolo je zakazano za nedjelju 15.decembar kada je na programu šesto ujedno i posljednje kolo LAZURE novske sky MINI trail lige Kameno Sky MINI Extreme. Nakon trke biće upriličena dodjela medalja i pehara najboljima u ukupnom plasmanu, kao i zahvalnica svima koji su pomogli ovogodišnje takmičenje.

Kako je bilo na trci Radoštačko sedlo MINI vertical može se vidjeti na sledećem linku:

https://www.facebook.com/pg/LazurenovskaskyMINItrailliga/photos/?tab=album&album_id=417625945789998

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code