Početna Oko nas Trebinje Perovića most u Trebinju u mraku, na kamenim pločama osvanuli novi grafiti

Perovića most u Trebinju u mraku, na kamenim pločama osvanuli novi grafiti

10

Kulturno-istorijski spomenik Perovića most u potpunosti je zapušten, a nadležni  o njemu uopšte ne vode računa, tvrde brojni građani Trebinja nakon što su na pločama mosta osvanuli novi grafiti.

Trebinjci na društvenim mrežama apeluju na nadležne da već jednom “upristoje” most – uklone grafite, izgrade adekvatan prilaz do mosta i osvijetle jedan od najljepših mostova u Republici Srpskoj i BiH, prenosi portal trebinjelive.

Oni su o “mostu koji bdije u mraku”već pisali, ali niko ni poslije skoro četiri mjeseca nije reagovao.

Problem su i neuređeni prilazi mostu, oko kojih su šiblje i drača, dok je dio bandera javne rasvjete polomljen.

Takođe, turistička tabla koja posjetioce treba da upozna o istorijskim činjenicama je pohabana duže od godinu i ne služi svrsi.

10 Komentari

 1. Što vam smeta Trebinje, odjednom pa svi komentari negativni??? Botovi dragi! A smeta li vam Dubrovnik ili Budva Kotor i Tivat, što se takođe može naći na ovom portalu? Vidjeste li da Jadran ima posebnu rubriku OKO NAS? Čitajte malo pismeni i pametni savjetodavci što biste malo iz nekih razloga vama znanih da devalvirate Radio Jadran. Prozirni ste. Ako ko piše o dobrom i lošem to su oni. Zato pitajte vaše iz DPS-a što oni ne pišu o trotoarima, putevima, surlašu, zapošljavanju i dubiozama u Opštini i javnim predizećima?

  6
  2
 2. Trebaju li nama ove informacije? Ljudi iz Trebinja koji ovdje zive to su sve vec vidjeli na Trebinjskom portalu…kapiram da novljane ove stvari ne zanimaju.
  Gubite li ovo citanost pa pisete svasta?

  18
  8
 3. Ovaj most se zove Arslanagića most , ovaj naziv je dat tokom zadnjih ratnih zbivanja!Radio Jadran imamo mi i svojih poroblema a Treinje neka brine o svojim!

  24
  7
 4. Pustite se vi Trebinja, ono je Kalifornija za HN! Bolje pricajte o smecu i zelenom otpadu svuda po gradu! Ovom ovdje gradu! Da ne pricamo o raspalim ulicama i trotoarima, bez rasvjete itd.itd.itd

  25
  5
 5. Pogledajte teme. Da nije o Institutu mahom bi bile besmislene. Novinar …….., jesi li ti uzeo kartu u jednom pravcu? 6 eurica tamo i ovamo. Bavite se malo prevarama u sudstvu, advokaturi, katastru, urbanizmu, skolstvu… To sto su oni sebe proglasili nedodirljivima ne obavezuje nas ostale da u to i povjerujemo. Gdje su price obicnog covjeka koji krpi kraj sa krajem. Mi izgleda samo zivimo od poredjenja sa komsijama, kolika je prosjecna plata, a ne vidimo da oni duplo bolje zive. Da Podgorici nema Tuzi, bio bi to grad sjenki, kao i ostali u CG.

  13
  4
 6. Trebinje je u BiH ? kakve veze ima ovaj portal sa dešavanjima u drugoj državi ,ako je tako pišite kako su osvanuli grafiti i u Foči ,Bileći itd.ako nemate temu po pitanju opštine Herceg Novi a problema je hiljadu čemu ovaj portal? ionako smo udaljeni 3Eura od Trebinja!!!!

  21
  10
 7. Puštite se Trebinja.
  Oni su za nas Amerika.
  Pišite o Novskim nedastajućim trotoarima i kružnim tokovima.
  Nema se para, a za razne Cece, ima.

  27
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code