Početna Oko nas Kotor Perovićeva nije htjela, pa su odbornici kotorske većine sami otpečatili ulaz u...

Perovićeva nije htjela, pa su odbornici kotorske većine sami otpečatili ulaz u Skupštinu

6

Višestranačka komisija SO Kotor, sastavljena od predstavnika skupštinske većine u kotorskom parlamentu nakon četiri dana je otključala vrata i otpečatila službeni ulaz u radne prostorije Skupštine Opštine, prenosi Skala radio.

Foto: Skala radio

Vrata je zapečatila bivša predsjednica kotorskog parlamenta Dragica Perović, po nalogu predsjednika opštine Vladimira Jokića, promijenila brave i na taj način onemogućila odbornike i zaposlene u Stručnoj službi Skupštine da obavljaju svoje svakodnevne poslove, smatrajući da postupa po Zakonu.

Nakon što su se prethodno dopisom obratili Jokiću i Perovićevoj sa zahtjevom da skupštinskoj većini otključaju vrata i otpečate ulaz i poslije Jokićevog odgovora da on ne priznaje odluke odbornika, višestranačka komisija skupštinske većine je skinula pečat, promijenila bravu i ušla u prostorije.

Foto: Skala radio

Prethodno su obavijestili državne organe o njihovoj namjeri da otvore vrata i uđu u skupštinsku salu.

Od kotorskog tužilaštva i policije nijesu dobili decidan odgovor, kazao je za Skala radio sekretar OO DPS-a Kotor, Željko Avramović, pa je poslije 17 sati skupštinska komisija odlučila da sama otvori vrata svog doma, a nakon toga sačine i službeni zapisnik.

6 Komentari

 1. Sramota i podrska za g.Jokica od postenih i nekorumpiranih gradjana. Ustav i zakon, sto je to?Sprdnja! FUJ ZA OVE LJUDE ILI LIKOVE NA SLICI.To nijesu ni okupatori cinili.

  8
  10
 2. Vidi Brune u prvim redovima molim te lijepo. Mogla je izbjeći da se bar ne peli prva i preuzima bez potrebe animozitet na sebe. Ovako ko da se sa nekim inati ili je morala
  Sve Ranjini Kotorski kadrovi.

  14
  7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code