Početna Sport Pet igračica Primorja u kadetskoj reprezentaciji Crne Gore

Pet igračica Primorja u kadetskoj reprezentaciji Crne Gore

4

Da se u ŽKK ”Primorju” odlično radi pokazatelj je i pet igračica koje se od juče nalaze u Tivtu na pripremama kadetske reprezentacije za Evropsko prvenstvo. Nakon što su Primorke uspješno završile prvenstvo, osvojile dva zlata, srebro i bronzu, nastavljaju da zadivljuju zaljubljenike košarke daljnjim angažmanima, navode iz uprave kluba.

Na pripremama za Evropsko prvenstvo kadetske reprezentacije Crne Gore, među 18 najboljih nalaze se: Jovana Savković (2005.), Jovana Kojčinović (2004.), Ivana Ječmenić (2004.), Jovana Lučić (2003.) i Jelena Bulajić (2007.)

Evropsko prvenstvo se održava u Sofiji od 15. do 24. avgusta. Delegacija kreće na put 13. avgusta, a prvi meč je dva dana kasnije protiv Slovenije.

Grupa je vrlo izazovna, a rivali su Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Rumunija i Island. Samo dvije selekcije će u četvrtfinale, ostale će nakon grupe u razigravanje za plasman od devetog do 23. mjesta.

Nadamo se da će naše Primorke pokazati kvalitet i obezbijediti mjesto u reprezentaciji za odlazak u Sofiju, zaključuje se u saopštenju ŽKK Primorje.

4 Komentari

  1. Treba posebno istaknuti rad trenera , ipak je on jedan od najvaznijih ljudi u razvoju ovih igracica.
    Bravo Prga, samo nastavi tako i neka bude jos novih sampiona!Bravo i za djevojke !

    3
    5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code