Početna Društvo Pet pehara za junior hendlerku Ivanu Malavrazić u Mostaru

Pet pehara za junior hendlerku Ivanu Malavrazić u Mostaru

1

Jedna od najboljih junior hendlerki u regionu, Novljanka, Ivana Malavrazić, osvojila je dva prva i dva druga mjesta na Međunarodnoj izložbi pasa Mostar 2021 – 2 X CAC, 2 X CACIB. Takođe je imala velikog uspjeha sa psom rase ŠIBA, ( odgajivačnica pasa “Dr. Wolf – Nedim Šuta” iz Sarajeva ) osvojivši sa njim u generalnom plasmanu SUPRIME BABY BEST IN SHOW kao najbolji pas. Ivana, učenica II srednje škole, na ovom takmičenju nastupila je prvi put.

„Ivana je sa ovog takmičenja donijela pet pehara kojim je obogatila „kolekciju“ pehara koja broji oko 210 pehara, koje je osvajala od 2014. godine, kada je počela da se bavi handlingom“, saopšteno je iz njenog tima.

Organizator izložbe bila je kinološka udruga Mostar i Kinološki savez Herceg – Bosne po odobrenju Svjetske organizacije FCI.

Izložba je upriličena na terenima Relax centra Buna pored Mostara. Na ovoj izložbi su bili izlagači sa psima iz skoro cijele Evrope, Crne Gore, Rusije, Poljske, Italije, Španije, Srbije, Češke, Slovačke, Hrvatske, Francuske, Slovenije, Mađarske i BiH.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code