Početna Naslovna Petar Grašo razgalio nekoliko hiljada Novljana i gostiju

Petar Grašo razgalio nekoliko hiljada Novljana i gostiju

26

Nije prvi put da gostuje u Herceg Novom regionalna muzička zvijezda Petar Grašo, a ovdašnjoj publici i gostima 51. Praznika mimoze večeras je pružio lijep doživljaj, puno emocija, dobre energije, uz topao glas, nježne riječi i zvuke.

Grašo pjeva, svira, komponuje već dvije decenije, a dijelić bogatog pop i zabavnog muzičkog opusa, čuvene hitove poput „Ljubav jedne žene“ , „Voli me“ , „Ako te pitaju“ večeras je pjevao sa posjetiocima na platou u Igalu.

Pozdravljajući publiku kazao je da ga puno uspomena vezuje za ovo mjesto, poželio je svima da uživaju u koncertu i otvorio ga pjesmom „Šporke riči“.

Nije propustio da zahvali Tončiju Huljiću i Oliveru Dragojeviću, jer da nije bilo njih ne bi imao tako uspješnu karijeru, sa brojnim koncertima, albumima i nagradama. A svi koji su večeras došli u Igalo da ga čuju i vide zahvalni su na vrhunskom izvođenju i atmosferi koju je stvorio. Pogotovo, jer je poslije uru ipo pjevao na bis, sam na bini “Hej, dušo ko nam brani da bude sve ko lani…”a onda su mu se pridružili muzičari.

Koncertu Petra Graša prethodio je nastup domaće grupe Castel nuovo.

26 Komentari

 1. Ovaj praznik mimoze postaje prava seljačka fešta sa Cecama, Brenama, Pejovicem i ostalom družinom . Ovo sinoc je jedini zrak sunca ove godine a bogami i prošle . Ovo je prikladna muzika za ovu feštu . Kakva vlast takva i zabava za narod. Hvala za Sinoc organizatorima, ostalo katastrofa i sramota

  22
  16
 2. Ova je noc najljepsa od svih do sada, ukljucujuci i Novu godinu. Ima ljudi kojima niko na svijetu ne moze udovoljit. Toliko lijepo odradjen koncert, stvarno svaka cast. Gospidine Graso, svaku srecu vam zelim.

  49
  11
 3. Bilo je top!
  Samo sto bi zamjerio organizatorima je ona niska ograda koju smo svi preskakali da bi usli na parking i isto tako oni vip torovi, tj sto su ih onoliko pruzili da se ne moze normalno ni uci ni izaci…

  20
  4
 4. Da su makar ovi Opštinari doveli nekog popularnog pjevača iz Dalmacije, a ne ovoga što pjeva tužbalice šta u Hrvatsku ne može ni betulu ispuniti gostima kad zapjeva.

  15
  71

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code