Petar Porobić novi selektor Kine

Petar Porobić novi selektor Kine

11
Podijeli

U prostorijama Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore u Podgorici održan je sastanak Upravnog odbora na kojem je Petru Porobiću, na lični zahtjev, prestala funkcija direktora VPSCG i predsjednika Stručnog savjeta za vaterpolo.

– Petar Porobić se vraća trenerskom pozivu i to na mjesto šefa Stručnog štaba svih muških nacionalnih vaterpolo selekcija Kine. Članovi UO na čelu sa predsjednikom Dejanom Bajićem zahvaljuju se gospodinu Porobiću na svemu što je do sada uradio za razvoj i promociju crnogorskog vaterpola. Sigurni smo da će i nan a novoj poziciji Porobić naći elemente saradnje sa VPSCG, navodi se u saopštenju Vaterpolo saveza Crne Gore.

Picerija i restoran

Za vršioca dužnosti direktora VPSCG imenovan je dosadašnji sekretar VPSCG Radovan Milinić, dok je za predsjednika Stručnog savjeta za vaterpolo izabran Dragan Šako Samardžić. Predsjednik SS za vaterpolo je na istoj sjednici predložio Upravnom odboru da članovi tog tijela budu dosadašnji članovi Mario Brguljan, Miloš Mračević, Mirko Vičević i novi član Srećko Uskoković.

11 Komentari

Ostavite komentar

*

code