Petar Porobić: Tu sam da nakon pobjede poboljšamo seosku infrastrukturu

Petar Porobić: Tu sam da nakon pobjede poboljšamo seosku infrastrukturu

3944
0
Podijeli

Nosilac liste DPS Herceg Novi Petar Porobić nastavlja direktne razgovore sa građanima kako bi predstavio Izborni program. Današnji dan posvećen je seoskoj infrastrukturi, navodi se u saopštenju DPS-a.

“Na Praznik rada – 01. maj obišli smo više seoskih područja i sa mještanima razgovarali o potrebama poboljšanja lokalne infrastrutkure. To je važno za građane koji obrađuju svoja imanja i tu u zaleđu pokreću proizvodnju. Udružili smo se zajedno i pomogli da se naspe put, a jedan dio i betonira. Tako su stanovnici mjesta Žvinje konačno dobili bolju vezu sa gradom. Ali tu ne smijemo stati. Mora se ići dalje kako bi pobljšali kvalitet života svih građana Hereceg Novog” kazao je Porobić.

Picerija i restoran

Mještanin Neđo Radović nije krio zadovoljstvo.

“Ovo je velika stvar za nas. Poslije toliko vremena neko se i nas sjetio i pomogao nam da popravimo put. Mještani su pokrenuli proizvodnju maslinovog ulja i sada imaju bolju povezanost. Prije puta doveli smo vodu i sada su naši uslovi za život bolji”.

“I ova aktivnost predstavlja uvod u izbornu pobjedu, za koju vjerujemo da je samo početak obnove Herceg Novog” zaključio je Porobić.

Plaćeni izborni program

Nema komentara