Peticije za spas Bolnice Meljine, dolaze Ivanović i Šegrt

Peticije za spas Bolnice Meljine, dolaze Ivanović i Šegrt

2817
4
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_bolnica_MeljineStatus zaposlenih u Opštoj privatnoj bolnici Meljine, kojima se duguju  4 zarade, blokade računa, neformalizovani raskid kupoprodajnog ugovora između Vlade i Atlas grupe  dotakao je manje–više svakog Novljanina. Stoga su riješili da pokrenu peticije za spas bolnice. Sjutra ujutru od 8 – 12 h, na glavnom gradskom trgu, ispred zgrade stare robne kuće Mješovitog, biće postavljen sto za prikupljanje potpsa. Predsjednica Sindikata, Slavica Dobnjak je upoznata sa tom peticijom, no to nije jedina koja se organizuje ovih dana u gradu:

– Jutros sam od predsjednika penzionera za Herceg Novi, Fuada Agića, dobila inicijativu koju je do sada potpisalo preko 6 hiljada penzionera, koja će biti proslijeđena Bolnici, Sindikatu, Opštini, Ministarstvu zdravlja i premijeru. Sa druge strane, naše mlade medicinske sestre takođe su pokrenule akciju prikupljanja potpisa za Bolnicu, po čitavom gradu, i prema nezvaničnim informacijama, u toj peticiji sakupljeno je oko 3.200 potpisa, kazala je Drobnjak.

Picerija i restoran

Peticija je istaknuta i u autobusu kojim zaposleni u bolnici Meljine idu do posla i nazad.

Kako je navela Drobnjak, u bolnici nemaju saznanja da će ih tokom dana posjetiti ministar zdravlja dr Budimir Šegrt i potpredsjendik Vlade Petar Ivanović, kako je to na današnjoj sjednici lokalnog parlamenta najavio predsjednik OO DPS Slobodan Radović Krušo.

Ipak, saznajemo oni će iza 16 h biti u Bolnici Meljine, sa predstvnikom  javnog zdravstva.

4 Komentari

  1. novljanka,nije sprdnja,pazi samo pričekaj pa ćeš viđet,pa mi se javi.Svi smo makar jednom ostajali bez posla ,para niko nema koliko god da ih primi ili zaradi,pa što? To je život koji se sprda sa onim ko ne zna da živi.

  2. Da cu i ja potpis, zajedno sa citavom familijom, ali se bojim da su nase glavesine vec odavno odlucile sta ce biti sa Bolnicom Meljine, a ovo sada je samo zavrsni udarac.

Ostavite komentar