Petrovac: Festival dječijeg pozorišta “Pozorišni val”

Petrovac: Festival dječijeg pozorišta “Pozorišni val”

0
Podijeli

pozorisni val petrovacFestival dječijeg pozorišta „Pozorišni val“, u organizaciji TO Budva, počinje večeras i trajaće do 24. avgusta u JU „Crvena komuna“ u Petrovcu.

– Već gotovo deceniju unazad, kroz organizaciju jedne od najljepših manifestacija, brinemo i o kulturnim potrebama naših najmlađih turista i sugrađana. Tako orijentisani i ove godine pripremili smo interesantan program u kome će se naći pet predstava, a djeca će se upoznati sa svojim omiljenim junacima iz bajki na potpuno drugačiji način – poručili su organizatori.

Picerija i restoran

Publika na festivalu imaće prilike da vidi predstave: “Ko to tebi ljubav daje”, Dječijeg pozorišta Stanković, koja će biti prikazana večeras, zatim 18. avgusta predstavu dramskog studija Arlekin “Izvrnuta televizija”, pa predstavu “Princ bez miraza”, Akorda iz Nikšića, koja je na programu 20. avgusta. Predstava “U potrazi za Ljubicom”, dramskog studija Budva na programu je 22. avgusta, a posljednja predstava na festivalu “Alisa u zemlji čuda” dramskog studija Scena iz Bara biće prikazana 24. avgusta.

Festival ima dva podjednako važna cilja – prvi je proširenje turističke ponude Petrovca, koji je prepoznat kao destinacija za odmor porodičnih ljudi sa djecom, a drugi – razvijanje dječije mašte i kreativnosti.

Predstave počinju svake večeri od 19.30h i ulaz je besplatan.

Nema komentara

Ostavite komentar