Petrovačka noć, najveća pučka fešta, 27. avgusta

Petrovačka noć, najveća pučka fešta, 27. avgusta

0
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2014_razno_petrovacka_noc_2014_5Manifestacija “Petrovačka noć”, koja je prepoznata kao kruna dešavanja na budvanskoj rivijeri na kraju turističke sezone, u organizaciji TO Budva, biće održana 27. avgusta.

Jedna od najljepših manifestacija, sa gotovo najdužom tradicijom, vremenom je postala najveća pučka fešta od ribe, vina i muzike na našoj obali i razlog zbog kojeg se brojni turisti odlučuju da baš u periodu njenog održavanja usklađuju odmore. Ove godine posjetioci će uživati u svim segmentima programa – sportskim igrama, podjeli velikih količina ribe i vina, uz zvuke primorskih klapa, kao i izložbi autentičnih suvenira i radova umjetnika iz Budve.

Picerija i restoran

Nakon završenog dnevnog programa, na bini koja će biti smještena na šetalištu pored hotela “Palas”, u večernjim časovima nastupaće mlada crnogorska pjevačica Anita Popović, popularni hrvatski pjevač Damir Urban, kao i legende regionalne muzičke scene – Bajaga&Instruktori.

Organizator je najavio i spektakularan vatromet prepoznatljiv za manifestacije u organizaciji TO Budva, kojim će biti upotpunjena još jedna marketinški dobro isplanirana manifestacija.

Nema komentara

Ostavite komentar