Početna Sport Pioniri KK AS treći u Crnoj Gori, Vladimir Pavlović najbolji pionir države

Pioniri KK AS treći u Crnoj Gori, Vladimir Pavlović najbolji pionir države

0

Košarkaši KK AS iz Herceg Novog zauzeli su 3. mjesto na finalnom turniru za pionire u Podgorici. Oni su u polufinalnom duelu, nakon produžetka, poraženi od barskog Mediterana rezultatom 69:66. Regularni dio meča završen je rezultatom 54:54.

U borbi za 3. mjesto savladana je ekipa nikšićke Sutjeske rezultatom 67:52. Najefikasniji u redovima Novljana bio je Vladimir Pavlović sa 42 poena. On je upisao i 11 skokova.

Picerija i restoran

Proslavljeni crnogorski i jugoslovneski košarkaš, Gavrilo Pajović uručio mu je pehar za najboljeg igrača Crne Gore u konkurenciji pionira.

Uz Pavlovića solidan je bio i Drago Đurović sa 13 postignutih poena. Nikola Đuručić i Nikola Odalović postigli su po 4, Matija Otašević 3 i Aleksa Kandić 1 poen.

U  konkurenciji 36 ekipa u Crnoj Gori, bronzanu medalju za košarkaški klub AS su osvojili: Vuk Maletin, Matija Otašević, Jovan Kokot, Nikola Petrović, Lazar Radanović, Filip Konjević, Luka Glušac, Srđan Vujačić, Nikola Đuričić, Jovan Bojanić, Milutin Arsović, Vuk Mandić, Vladimir Bajović, Vladan Kulinović, Drago Đurović, Nikola Odalović, Aleksa Kandić i Vladimir Pavlović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code