Pionirska fudbalska liga: Orjen nadvisio Lovćen

Pionirska fudbalska liga: Orjen nadvisio Lovćen

1
Podijeli

Pioniri FK Orjen iz Zelenike savladali su juče u gostima vršnjake FK Lovćen sa Cetinja rezultatom 3:0 i tako im se revanširali za poraz u prvom dijelu sezone, kada su Cetinjani slavili rezultatom 2:1.

Oslabljeni neigranjem nekoliko povrijeđenih igrača Zeleničani su, ipak, dominirali na Cetinju. Prvi gol postigao je Nenad Vukasnović u 8. minutu, na asistenciju kapitena Rajka Đilovića, koji je u 25. minutu utakmice povisio prednost Orjena na 2:0. Nakon pogotka začule su se ovacije navijača Orjena, odnosno mlađeg sastava ekipe i roditelja.

Picerija i restoran

– Toliko su nas navijači bodrili dušom i srcem, da je jedan član iz uprave kluba sa Cetinja prišao grupi roditelja sa oduševljenjem i pohvalio navijanje uz komentar da je atmosfera na tribinama kao da igra reprezentacija – kazali su iz uprave kluba.

Poneseni sjajnom atmosferom sa tribina, Zeleničani su golom Nikole Vujnovića poveli sa 3:0, čime su stavili tačku na ovaj meč.

Za FK Orjen nastupili su Nemanja Čepić, Nemanja Zorčić, Aleksandar Perović, Kosto Kamilić, Nikola Marković, Nikola Rogač, Vaslilije Lazić, Nikola Vujnović, Nenad Vukasnovnović, Rajko Đilović (C), Ognjen Lero i Dalibor Dubljević.

1 komentar

  1. Orijen treba da ima seniorsku ekipu i da se takmiči u južnoj regiji.
    Novca za to se mora stvoriti jer Zelenika to zaslužuje i potreba je.
    Samo dva gostovanja VK Jadran če biti dovoljno da se odigra polu sezona u južnoj regiji.
    Opština da o ovome predlogu povede raspravu pod hitno.

Ostavite komentar

*

code