Pivsko veče u Rocco baru hotela Lazure 8. februara

Pivsko veče u Rocco baru hotela Lazure 8. februara

3
Podijeli

Sjajna prilika za sve ljubitelje dobrog piva, hrane i muzike koja ga prati, da petak veče, 8. februara, provedu u hotelu Lazure u Meljinama.

Prijatna, opuštena atmosfera, čaraobni ukusi piva, uz hitove benda Crveno & Crno, u Rocco baru hotela, se ne propuštaju.

Picerija i restoran

Akademija Piva & Lazure Hotel Vas pozivaju da 8. februara od 20:00 časova uživate u 4 različita ukusa piva: Magistar (Lager), Imperial IPA, Apsolvent (Dark Lager), Imperial Russian Stout (Barique 6 months).

Teško se odlučiti koje da probate? Zašto ne biste isprobali sve?!

Za samo 21€ po osobi, uživajte u raznovrsnim ukusima piva, odaberite svoje omiljeno koje će se odlično slagati sa ukusnim burgerima, primamljivim tacosima, ili neodoljivim ražnjićima.

Na licu mijesta pripremaće ih kuvari Lazura, sa sosevima po Vašoj želji.

Garantovano odličan provod, uz idiličan ambijent istorijske zgrade iz 18. vijeka, renovirane u luksuzni hotel!

Sve rezervacije preko Facebook stranice ili na broj tel: +38269/373-120 (Viber).

3 Komentari

 1. Lijepo radite zabave , ali bi ipak trebalo da vise zaposljavate lokalno stanovnistvo , jer na taj nacin socijalizujete se sa sredinom i samom tim i event-i ce biti uspjesniji!

  5
  8
  • Postovani, u hotelu su uglavnom ljudi iz HN, velika vecina.
   Podjite i sami se uvjerite. Naši mladi Novljani!
   Misljenja sam a vjerujem i ostali, da je njihova kompanija jedina koja ima strucno osoblje, dobro obučen kadar i kao takva da je zaista doprinijela i tek će, razvoju našeg grada, ugledu i ljepoti.
   Govorim sa stručne strane jer sam iz svijeta ugostiteljstva, u kojem sam cijelog svog života,što inostranstvo,što region…
   Sve pohvale, samo naprijed mladi vrijedni ljudi!

Ostavite komentar

*

code