Početna Turizam PJEŠAČKE STAZE U BUDVI OBOGATILE TURISTIČKU PONUDU

PJEŠAČKE STAZE U BUDVI OBOGATILE TURISTIČKU PONUDU

0

Budva_3TO Budve je u saradnji sa NVO Centar za inicijativu iz oblasti održivog razvoja realizovala tokom ljeta projekat čišćenja i markiranja pješačko-planinarskih staza na području opštine.

– Ove sezone to je bila jedna od novina koje su obogatile turističku ponudu metropole crnogorskog turizma, rekla nam je PR TO Budva, Aleksandra Petković.

“Ove godine smo očistili i markirali 9 pješačkih staza, za koje smo uradili i mape koje se mogu dobiti na našim info punktovima. Savremenom turisti više nisu dovoljni samo plaža i dobar smještaj, tako da je ovo fantastična ponuda za one koji vole aktivan odmor”. Petkovićka je dodala da su impresije turista ovog ljeta bile povoljne, s obzirom da je šetnja ovim stazama uključivala i dodatne obilaske kulturno-istorijskih spomenika u Budvi.

“Ovu ponudu uvele su i mnoge turističke agencije u svoj program. Za neki naredni period planiramo i osvjetljenje staza” – ističe naša sagovornica.

O održavanju staza brine TO Budve, koja je jutros u svojim prostorijama organizovala i prezentaciju ovog projekta, zajedno sa nekim planinarskim društvima.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code