Plaćanje parkinga preko mobilnih aplikacija i u Herceg Novom

Plaćanje parkinga preko mobilnih aplikacija i u Herceg Novom

5
Podijeli

parking aplikacijaKorisnicima parking prostora u Podgorici, Herceg Novom, Nikšiću i Beranama od početka jula dostupna je aplikacija, kojom je olakšano plaćanje parkinga, prenosi portal CDM.

Aplikacija SMS Parking MNE besplatna je i dostupna i za Android i iOS korisnike. Za korisnike iPhone-a, ovo je trenutno jedina aplikacija za plaćanje parkinga u Crnoj Gori.

Picerija i restoran

Njeni autori, programeri iz Nikšića Miloš i Aleksandar napravili su ovaj program, jer nije postojala aplikacija za iPhone.

– Aplikacija posjeduje nekoliko funkcionalnosti, od kojih su neke jedinstvene i ne postoje u drugim sličnim aplikacijama: alarm koji vas podsjeća da je isteklo besplatnih 15 minuta parkiranja, plaćanje parkinga u svim gradovima Crne Gore u kojima se realizuje naplata parkinga SMS-om, unošenje do pet registarskih oznaka kao i biranje podrazumjevane registarske oznake koju najčešće koristite i pregled istorije plaćanja i sortiranje po registarskim tablicama, kazali su autori.

Obljavljena je preko 2BI naloga, a uputstvo za plaćanje parkinga možete pogledati OVDJE.

Aplikaciju možete preuzeti besplatno na sljedećim linkovima:

iOS – https://itunes.apple.com/us/app/sms-parking-mne/id1116002229?mt=8

Android – https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.smsparking&hl=en

5 Komentari

  1. Za korisnike Android telefona, osim ove, već godinama postoje još najmanje dvije vrhunske aplikacije koje koristim: “Parking MNE” i “Parking + Telefoni, Crna Gora” koje podržavaju praktično sve gradove u kojima je parking moguće platiti SMS porukom.

  2. Zar nije I*”or u predizbornoj kampanji obecao ukidanje parking servisa? Ukinuta samo besplatna parking mjesta preko cijele zime sto smo imali, i posle 16h u centru grada. Tih pola sata bilo je samo mazanje ociju da je nesto bolje. Iscrtano cijelo Meljine, koliko vidim samo se šire.

  3. Aplikacija ima propusta. U Herceg-Novom je besplatno prvih 30 min., a ne 15 min. Druga zamjerka je sto se moze memorisati samo 5 tablica. Zasto je ograniceno na 5 tablica? Ima ljudi koji imaju vozni park (npr. dostavna vozila, rent a car…), za takve ljude je ova aplikacija mnogo znacajna, ali za sada neupotrebljiva!! I naravno, da se moze memorisati marka vozila pored tablice.

Ostavite komentar

*

code