Plakete za Novljane, članove kadetske košarkaške reprezentacije, vicešampione Evrope

Plakete za Novljane, članove kadetske košarkaške reprezentacije, vicešampione Evrope

5
Podijeli

Novljanima koji su do srebra vodili kadetsku košarkašku reprezentaciju Crne Gore na nedavno završenom Evropskom šampionatu – selektoru Mladenu Ostojiću i trenerima Slobodanu Savoviću i Kosti Papoviću danas su u Opštini Herceg Novi uručene plakete i čestitke za ovaj veliki uspjeh.

Ostojića, Savovića i Papovića ugostili su predsjednik Opštine Stevan Katić, potpredsjednik Miloš Konjević i sekretarka za društvene djelatnosti i sport Vesna Samardžić. Pored plaketa, uručene su im i zahvalnice u ime „Sportskog centra Igalo“.

Picerija i restoran

„Plakete i ovaj prijem samo su mali znak pažnje i način da vam u ime lokalne uprave i građana Herceg Novog kažemo hvala što na dostojanstven način predstavljate naš grad i državu. Ponosni smo što su upravo treneri koji žive i rade u Herceg Novom dio stručnog tima koji je Crnu Goru doveo do naslova vicešampiona Evrope, što je jedan od najvećih uspjeha crnogorske košarke“, prenose iz press službe riječi predsjednika Katića.

Rukovodioci Opštine su članovima stručnog štaba razgovarali o stanju u košarci u Herceg Novom, potrebnim poboljšanjima i velikom potencijalu koji u gradu postoji. Saglasili su se da je potreban stalan rad i podrška, kako na državnom tako i na lokalnom nivou, ako želimo da zadržimo igrače koji su dio sjajne generacije poput ove, ali i podstičemo nove snage na bavljenje košarkom.

Sljedeće godine reprezentaciju očekuje svjetsko prvenstvo u Argentini. Učesnici sastanka poželjeli su da se nakon tog takmičenja u Novom proslavi osvajanje još jednog odličja.

5 Komentari

 1. tako je preso,oni sve tajno rade,zato i jesu ovakvi.ono je zalost od igre i ponasanja.doveli neke nabijedjene nazovi zvijezde,dobro plscene i nista.briga njih zs igalo.vratiti kadete,nek igraju.to su nada djeca.

  3
  3
 2. Ja kao veteran OSK Igala da se vrati u pod savez.U nedelju ni jeda igrač iz Igala sve zvijrzde sa strane i poraz od 2-1 od Otranta.
  Skupštinu ste tajno održali i sve radite ali naopako.Sazvat skupštinu kluba hitno.

  7
  3
 3. tako je kosarci vise novca,a fk igalu uskratiti novac,jer tamo ne igra ni jedan domaci igrac.sramota.nikada to nije bilo od osnivanja osk igala.uprava napolje.

  13
  3

Ostavite komentar

*

code