Pljačka prodavnice u Zelenici

Pljačka prodavnice u Zelenici

13
Podijeli

Večeras oko 19:40 časova opljačkana je prodavnica Primato u Zelenici. Kako Radio Jadran nezvanično saznaje, nepoznata osoba je upala u objekat i koristeći metalni predmet, najvjerovatnije nož, prijetila zaposlenima i otuđila manju količinu novca iz kase, a zatim se udaljila u nepozatnom pravcu.

Pripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi nalaze se na licu mjesta i obavljaju kontrolu vozila i lica.

Picerija i restoran

13 Komentari

 1. Nas mirni Novi se pretvara u bunilo i nesigurnost da dijete cim padne mrak nesmijes poslat ni do prodavnice u blizini.Zalosno do cega nas dovedose.Bice sve vise ovoga.Grad ce nam jos malo preplaviti Turci

  36
  10
  • Kakve veze Turci imaju veze sa ovim?
   Dok ljudi razmišljaju kao ti i mrze svakoga ko nije iste vjere i nacionalnosti nije ni cudo sto se ovo dogadja.

   20
   13
  • Nijesu Turci krivi mi prodajemo oni kupuju .Tako je bilo na Kosovo rezultat je poznat .Nama je svak kriv samo smo mi dobri .Hocemo jare i pare e bogami to ne moze.

   28
   1
   • Ne “pljuvajte” odmah po ženi, jer je djelimično u pravu. Sa svim ovim svjetskim izbjeglicama koji kod nas borave dok ne nađu prolaz ka Evropskoj Uniji, zatim građevinarima iz obkruženja gdje trenutno preovlađuju Albanci i Turski Državljani, neminovno je stiglo i onih statističkih 5% kriminalaca koji su spremni na svaki vid kriminala. Na taj način je bezbjedonosna situacija morala biti promjenjena, ali te promjene nisu adekvatno pratile službe koje su zadužene za bezbjednost građana. E baš u tom grmu leži zec.

    5
    2
  • Ne lupetaj,kakve veze Turci imaju sa ovim…Sto ovi nasi ne kradu,sta smo mi bolji ili losiji od drugih? Covjek je covjek ali sta nosi u sebi i kakav zivot vodi ,to ne zavisi od toga ,odakle je!!!

   11
   4

Ostavite komentar

*

code