Početna Društvo Plovidba trajektima u Boki kotorskoj moguća i sa platnim karticama  

Plovidba trajektima u Boki kotorskoj moguća i sa platnim karticama  

20

DOO “Pomorski saobraćaj”  i “Mastercard” omogućili su plaćanje usluge trajektnog prelaza platnim karticama.

Do sada je prelazak na relaciji Kamenari-Lepetane bio moguć uz gotovinu:

– Obezbijeđeno je savremeno, sigurno i jednostavno plaćanje usluge trajektnog prelaza, na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u Crnoj Gori,  na relaciji Kamenari – Lepetane- ističu iz kompanije.

Oni dalje navode da će ova vrsta modernizacije značajno smanjiti korišćenje gotovine i ubrzati proces plaćanja:

– Dodatno u periodu od 1. jula do 1. septembra 2020.godine, svi korisnici “Mastercard” platnih kartica  moći će da iskoriste i pogodnost umenjenja cijene karte za vožnju trajektom u iznosu od 50 centi, i to za sva putnička  vozila u cjenovnoj kategoriji 3 (osnovna cijena 4,50€)-napominju iz Pomorskog saobraćaja.

Kako dodaju, DOO “Pomorski saobraćaj” je kompanija koja neprestano teži unaprijeđenju i modernizaciji  poslovanja:

– Uvođenje kartičnog plaćanja ne samo da će klijentima iz cijelog  svijeta olakšati kupovinu karata za prevoz trajektom, već predstavlja i olakšanje u svakodnevnim operativnim poslovima.Važno je istaći da je ovo unaprjeđenje plod strateškog partnerstva sa kompanijom Mastercard, koje će uskoro rezultirati implementacijom projekata u pravcu dalje digitalizacije poslovnih procesa – WIFI internet na pristaništima i trajektima i kupovina karata preko web aplikacije”” – kazao je finansijski direktor Pomorskog saobraćaja, Petar Popović.

On je istakao da su kao kompanija fokusirani na ulaganja koja dugoročno poboljšavaju lokalnu infrastrukturu, a Crna Gora je, kao popularna turistička destinacija, važno mjesto za “Mastercard” korisnike iz cijelog svijeta.

Direktorka za tržišta Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine u kompaniji “Mastercard”, Jelena Ristić, naglasila je da su izuzetno ponosni na uspješnu saradnju sa partnerima iz kompanije “Pomorski  saobraćaj” DOO,  jer su prepoznali važnost najsavremenijeg i najsigurnijeg načina plaćanja za svoje klijente;

– Čestitam im na implementaciji ovog važnog projekta za koji smo sigurni da će u periodu koji dolazi pokazati odlične rezultate i zadovoljstvo korisnika.” – izjavila je Ristić.

20 Komentari

 1. Dok god ovog zagadjivaca zaliva vodi kum naseg diktatora , nikad se most nece naoraviti !!!
  Brodovi koji svoje kaljuze prazne u more , odete u wc i vidite “braon jahtu” kako ispada ditektno i nikoga nije briga za to !!!
  Treba narod Boke da bojkotuje trajekte , dok god se ne uvedu povlastice za narod Boke !!

  10
 2. Hvale se unapredjenjem sistema rada i naplate a istjerali su ne zna se broj radnika koji su bili po 15-20 godina zaposleni u Pomorskom Saobracaju. Imaju preko 20 sudskih procesa u toku jer su ih radnici tuzili i za nelegalne otkaze i neuplacivanje minulog rada itd…Svakom razumnom covjeku ne bih savjetovao da se tamo zaposli , a o menadzmentu dovoljno je da pitate bivse radnike kako rade…mobing po kamerama 24 h , na celu menadzmenta je P.P koji sjedi i gleda kamere i prenosi izvrsnom direktoru sta koji radnik radi, tako da sami zakljucite o atmosferi u toj firmi..

  31
  2
 3. Kakva sprdnja, kao da su juce izmislili kartice pa sad modernizacija, nego pare sa kartica idu direktno preko racuna firme, a gotovina moze kuda hoce.

  38
 4. Dakle, gdje stigosmo!! Umjesto da korisnici usluga ove firme prave opravdani pritisak, i traže objašnjenje zašto do sada nisu primali kartice, evo sada moramo u kolektivni sevdah jer, zaboga, počinju sa onim što normalan svijet, i zaista društveno odgovorne kompanije, rade već godinama unazad. Predlažem da se u čast ovog grandioznog događaja, bez presedana u istoriji pomorskog biznisa, dan početka implementacije kartičnog poslovanja u ovoj firmi, obilježava svake godine, i to na način da se toga dana plaća duplo veća cijena za vožnju trajektom, da bi se na taj način kompenzirali eventualni troškovi koji bi mogli nastati zbog plaćanja usluga ‘Pomorskog saobraćaja, karticom!

  28
  3
 5. Vau! Uveli ste kartice?? Koja inovacija u tržišnom svijetu?! Svaka čast! Bas vam hvala sto ste napravili toliki trud! Nije bilo lako, znam, ali vi sve radite u korist vasih korisnika, jel’ tako? Brine me, kako cete sada da prikrivate prihode? Nego vi i takvi kao vi mogu sve u ovoj us….. državi!

  35
 6. Prvo diskriminisu gradjane Boke sto ima naplacuju isti cijenu za uslugu kao i strancu koji tu prodje jedanput godisnje. Sad ide diskriminacija po platnim karticama a o naplati usluge prevoza biciklistima da ne pricam…

  48
  4
 7. Kakva sprdnja, kao da su juce izmislili kartice pa sad modernizacija, nego pare sa kartica idu direktno preko racuna firme, a gotovina moze kuda hoce..

  44
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code