Početna Turizam PO ČEMU ĆETE PAMTITI LJETO 2012. U NOVOM?

PO ČEMU ĆETE PAMTITI LJETO 2012. U NOVOM?

0

turisicki_infoNa izmaku smo ljeta koje je kao i prošle godine, obilovalo brojnim problemima, a konačnu riječ o svemu će reći turisti kroz anketu, koju danas završavaju u TO Herceg Novi.

Anketu turista aktivisti TO su počeli 2. jula, a organizovana je 48.put. Anketari na oko stotinjak lokaliteta novske opštine su konatktirali sa oko 1.200 gostiju. Stručna služba Turističke organizacije Herceg Novi će pripremiti završni materijal, koji će biti prezentovan Skupštini opštine Herceg Novi.

Ove godine Turistička organizacija je anketu proširila, i obogatila novim pitanjima, koja će pokazati stepen zadovoljstva turista ukupnom ponudom grada Herceg Novog.

Svako na svoj način pamtiti, ljeto 2012. godine i kada je riječ o onom privatnom ali i onom što je obilježilo sezonu na hercegnovskoj rivijeri.

Nedostatak hotela, izljevanje kanalizacije na svakom koraku, velike vrućine, manje vode na rivijeri, buka iz kafića, gužve u saobraćaju, manjak parking mjesta i mnoštvo drugih problema pratilo je ovu sezonu.

Dešavanja iz kulture mogu malo da pokriju ove nedostatke, ali svako ko je imalo putovao zna kako izgledaju turističke destinacije, pa makar u regionu. Dakle, sve to može mnogo bolje, znaju svi – turistički poslenici, predstavnici medija, lokalna samouprava, koja na samom kraju sezone donosi uredbe o načinu parkiranja u opštini. Valjaće naredne godine, komentarišu Novljani od jutros. Evo šta kažu u našoj anketi oni koje smo sreli jutros u centru Igala, tik kod bivšeg hotela Tamaris, a sada parkinga:

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code