POŽAR U GRADSKOJ KAFANI U HERCEG NOVOM

POŽAR U GRADSKOJ KAFANI U HERCEG NOVOM

191
0
Podijeli

gradska kafana pozar1Unutar magacina Gradske kafane u Herceg Novom jutros je oko 4.40 buknuo požara koji je vrlo brzo stavljen pod kontrolu sa 12 vatrogasaca tri vozila Službe zaštite i spašavanja.
– Pozvali su nas zaposleni iz Gradske kafane i regovali smo odmah sa dežurnom, ali i smjenom koja je u pripravnosti. Uspjeli smo da u magacin, koji je bio pun mobilijara uđemo sa zapadne i istočne strane, tako da smo sa dva mjesta gasili požar u prostoriji koja je visne 6 metara, površine nekoliko stotina kvadrata – obavjestio nas je načelnik Službe zaštite i spašavanja, Branko Mitrović.

Sve u magacinu je izgorjelo, a oštećen je u manjoj mjeri i dio fasade Gradske kafane, kao i palma od 10 metara koja je u blizini.
– Ono što je najvažnije, sprječili smo širenje požara dalje prema Gradskoj kafani i šteta nije tolika kolika je mogla biti – kaže Mitrović.
Dok se ne napravi uviđaj, ne može se znati razlog požara u najomiljenijem ugostiteljskom objektu Novljana, ali i posjetilaca grada pod Orjenom.
Pretpostavka je da su uzrok požara loše instalacije, no to će se tek utvrditi. U Gradskoj kafani juče je bila organizovana svadba, ipak na svu sreću gosti su se razišili mnogo prije izbijanja vatrene stihije.
Iz menadžmenta Grdaske kafane, uz poziv na kafu, jutros su nam rekli da je stanje sasvim redovno, da je sve u redu i da kafana radi nesmetano.gradska kafana pozar palma

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code