Počela izgradnja sportskog terena na Toploj

Počela izgradnja sportskog terena na Toploj

15
Podijeli

Obavljeni su pripremni radovi na čišćenju sportskog terena na Toploj. Potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević obišao je danas tu lokaciju, gdje je konzorcijum “Alfa Project” počeo sa izvođenjem radova.

Realizacijom ovog projekta u  jednom od najvećih naselja u Herceg Novom otvaraju se nove  sportske i rekreativne mogućnosti, pa će Topljani za najviše mjesec dobiće novi privremeni objekat otvorenog tipa, u funkciji sportsko-rekreativnih aktivnosti, saopštavaju iz lokalne uprave.

Picerija i restoran

Napominju i da je u planu i ugradnja sintetičke podloge nakon izgradnje, čime bi teren bio osposobljen za košarku, odbojku i mali fudbal.

Opština Herceg Novi još jednom apeluje na građane i roditelje za strpljenje, da pokušaju da ne stvaraju gužve prilikom dolaska i odlaska đaka, kako bi radovi bili završeni prije zadatog roka.

Izgradnja terena košta 38 hiljada eura.

15 Komentari

 1. 38hiljada? Nije mnogo,na savinu su stukli preko 200hiljada s losom podlogom ne zavrsemim terenom,ljudi platili garaze ni njih nisu zavrsili…tehnicki nije primljen teren nema reflektora…tako da ce ovaj na toplu imati sve za 6-7x manje para

 2. Da li se mogu izvoditi radovi dok se ne postavi tabla sa svim podatcima ko sta kako i od kada do kada itd kao sto ima na svako legalno gradiliste ?

  8
  6
 3. Kada ce park na Gomili i obecano igraliste? Da li ce da bude samo “odradjeno “ ili ovako kvalitetno kao sto ce biti na Toploj? Podrska! Pa da vidimo !

  7
  1
  • Hoće kaznit će izvođača, kao što je kaznila izvođača radova u porto novom i na auto putu đe tvoj premijer sa svojom svitom obilazi radove. Il možda odijela i panciri spadaju u to propisno odijevanje.

   6
   1

Ostavite komentar

*

code